Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba przegany Adam 28

Czy ja przegrałem życie?

Polecane posty

Gość chyba przegany Adam 28

Utwierdźcie mnie w moim przekonaniu. Chyba przegrałem bo: - mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny - jestem od 2 lat bezrobotny - mam zrobioną tylko szkołę średnią (bez matury) - mam 169 cm wzrostu - jestem przy kości, mam duży piwny brzuch, łysieję - mam nieproporcjonalnie krótkie nogi - nie mam wogóle poczucia humoru - nie mam znajomych ani przyjaciół (nie licząc komputera który jest moim przyjacielem) - nie mam żadnej pasji - jestem nudny, nie mam 'gadki' - jestem chorobliwie nieśmiały - mam nerwicę lękową - odstraszam ludzi wyglądem I co o tym myślicie?

Gość za mi cie

Gość chór wujów
0,5/10 [śpioch}

skoro sam postawiles sobie diagnoze ....to co tu duzo mowic?zacznij dzialac i zmieniac sie.

Gość kiepsko z toba

Gość to BNB ma na imię Adam

Gość okrutnik 069
- jestem od 2 lat bezrobotny - znajdz robote - mam zrobioną tylko szkołę średnią (bez matury) - trzeba sie bylo uczyc - mam 169 cm wzrostu - juz nie urosniesz - jestem przy kości, mam duży piwny brzuch, łysieję - a skad masz na żarcie i piwsko jak nie pracujesz? trudno, bedziesz lysy - mam nieproporcjonalnie krótkie nogi - ojejej - nie mam wogóle poczucia humoru - widać - nie mam znajomych ani przyjaciół (nie licząc komputera który jest moim przyjacielem) - lecz sie - nie mam żadnej pasji - znajdz sobie - jestem nudny, nie mam 'gadki' - widac - jestem chorobliwie nieśmiały - to sie ośmiel - mam nerwicę lękową - to sie wylecz - odstraszam ludzi wyglądem - noś worek na głowie

no to rusz sie,wyjedz za granice,schudnij,poznaj ludzi...a jak bedzie kasa grala,to juz zacznie sie robic lepiej...polecam biuro www.abjobservice.nl ale poszukaj w necie,tych biur jest od cholery...musisz zmienic swoje zycie,masz jeszcze czas,28 lat to nie za pozno