Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a. fajna

Całowanie a ...stawanie

Polecane posty

Gość taka teorie to mozna o kant
dupy roztrzaskac. Moj ma 40 lat a staje mu czasmi na sam "widok", przy calowaniu, tuleniu etc...ale to chyba bilogiczna chemia, bo twierdzi, ze rpzede mna tak nie mial :) W sumie dla niego bywa to krepujace, bo wlasnie "nie ejst juz podlotkiem", zdarza mu sie to w miejscach gdy zdarzyc sie nie powinno. Co ciekawe im dluzej sie znamy tym czesciej... Osobiscie traktuje to jako komplement :D

Aniu nad podnieceniem co sie u faceta równa erekcji można zapanować .z tym małym drobiazgiem że trzeba sie tego nauczyć .Erekcje mozna wywołac ale mozna ja tez osłabić , śa pewne metody i sposoby na to ;)

Ooooo Regres - i to się nazywa pełna odpowiedź na moje pytanie ;) Dzięki... muszę poobserwować swego faceta :D

A w takim razie jeszcze jedno pytanie... jak facet jest w stresie - chodzi o to że się czymś martwi ewentualnie denerwuje... - to czy wtedy jest szansa na podniecenie czy raczej marne'szanse' ? :)

jest szansa ;) jeśli sie ładnie postarasz ,dasz mu maximum podniecenia w postaci tego co najbardziej lubi w waszej wzajemnej grze , wtedy może bedzie ok ... czesto jest tak że faceci zestresowani nie sa kondycyjnie przygotowani do stosunku ... ty możesz to zmienić ... istnieje ,jeszcze jedna mozliwosc na nieudany sex .. jest to choroba,nawet najprostsza grypa czy angina moze sprawic to że facetowi po prostu nie stanie

hmm a czy to źle jak mu staje? To tylko dobry objaw, ze go podniecasz, jakbys sie czula gdybys sie z nim calowala a on mieeeetki jak gąbka, to nie jest przyjemnie, to mowie ja doswiadczona kobieta :)))

Rany, Regres, aleś Ty cierpliwy" te verde po prostu bardzo lubie Anie i chetnie jej odpowiem jak pyta ;)

to mowie ja doswiadczona kobieta " :D:D:D wczoraj oglądałem "misia" więc parsknałem zdrowo śmiechem .... wybacz ;)

Dzięki Regres ;) Powiedz mi jeszcze taką rzecz - dlaczego jak facet wie że nie będzie "wykończenia" czułości.. to jest w tych czułościach bardzo ostrożny.. i taki trochę wycofany?

ania no ale na logike jak on ma byc bardziej zdecydowany z swoich dzialaniach skoro wie ze i tak nic z tego nie bedzie???? to tak jakby lizac lizaka w papierku szook

dlaczego jak facet wie że nie będzie "wykończenia" czułości.. to jest w tych czułościach bardzo ostrożny.. i taki trochę wycofany" a to juz zalezne jest od charakteru faceta :) jeden bedzie ostrożny inny nie ...

Ania chyba masz jakies problemy ze swoim facetem ? czy tak tylko sie dopytujesz ?

Eveline - w sumie masz rację, ale ja jako koebieta mogę sobie pozwolić na dość zaawansowane pieszczoty a później nie musi znaleźć to finału i jakoś specjalnie nie cierpie z tego powodu :) Regres - tak się tylko dopytuje :D a ponieważ jesteś facetem ktory odpowiada sensownie i bez głupich żenujących docinków dlatego postanowiłam ten fakt wykorzystać ;)

to dobrze :) bo myslałem że masz problemy z facetem ,i stad tyle pytań ;)

Gość trzymam kciuki iiiii
to oznaka zdrowia :) jestem zachwycona w takich okolicznościach;)

Gość hmmmmmm..........
Zadam moze dosc glupie pytanie, ale czy widzicie u faceta jak mu staje Czy to tak bardzo widac, czy po prostu czujecie przylulajac sie ?

Gość onna z vo vo
czy widac...hmm Ja nigdy nie patrze w krok to nie wiem. A byłam w środowisku facetów- widziała ich na imprezach pijanych, jak spali itp..wiec mysle, ze jak staje nie widac. Bo maja pewnie niewielkich rozmiarów. Spodnie normalne. kiedys na w-f facetowi od w-f stanął. Ale to dziewczyny za czeły sie smiac..miałysmy po 10-12 lat. Ja zobaczyłam ostatnia. I widac było jak facet jest bokiem. Nie przodem. I on niby grał kolankiem aby nie było widac. Miał ciemnogranatowe spodnie. Teraz jak sobie to przypomne..to rozmiar miał tak z 18 cm. Moze dlatego było bardziej widac.

Gość mi akurat staje...
Dziewczyny... Mi staje podczas całowania ale nie wiem czy to wam przeszkadza czy nie.. No i jak dziewczyna się tyli i go ciałem dotyka to nie wiem jak ona się czuje.. Potrzebuje rady!!

Gość ka-sandra
ja jak się całuje i mu stawa to z glana mu w krok walę i mówię ty chuju tylko sobie nie myśl:P

Gość Wiosna nadejdzie wkrótce
przecież to właśnie bardzo podnieca, gdy całujesz się z facetem i czujesz, że mu stoi. Mnie to bardzo nakręca:) W tym momencie intensywnie myslę jak doprowadzić do ciągu dalszego bez względu na miejsce gdzie się akurat znajdujemy :classic_cool:

Gość da sie zapanowacc
Ale po co? Co w tym zlego? Mi staje czasem na sam widok mojej kobiety w jakiejs seksownej pozie, jak sie przebiera, itp :P wydaje mi sie to normalne, gorzej jakby mi nie stawał.

Gość Wiosna nadejdzie wkrótce
właśnie, gorzej gdyby nie stawał :)

Gość miły temacik
up

Gość braaaaaaasssaaaaaaaaa
hmmmmmmm, a ja nie wiem jak jest u m.faceta! hmm, wydajemi sie ze nie,chociaz moze...czasem bardziej "go czuje", ale sądziłm, ze dlatego, ze jestesmy bardzo wtuleni.hmm