Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivia la dole

kolor pokoju

Polecane posty

Gość vivia la dole

ma ktoś z was pomalowany pokój/mieszkanie na intensywne kolory (czerwony, różowy, zielony, granatowy lub inne) nie nudzi się po czasie taki kolor?

Gość *aniołek*
mam intensywny żółty super

mam wsciekły róż w sypialni. Idę tam jak padam ze zmeczenia. Inaczej nie moge ? Już wiesz ?

U mnie kolorowe sa 3 pomieszczenia: mój pokój (zielony), przedpokój (pomarańczowy) i kuchnia (niebieska). Mnie się bardzo podoba, nie znoszę białych ścian :).

Gość panienka N-ka
ja mam jasny pokoj ale moja kuzynka ma tak pomalowane mieszkanie-mocne ciemne roze,fiolety pomarancze itp -do tego rolety w podobnym kolorz i musze przyznac ,ze jak dla mnie to wyglada to fenomenalnie!

w jednym pokoju mam intensywny żółty połączony z pastelowym żółtym i do tego granatowe i ciemno zielone dodatki, w drugim pokoju mam dosc ciemny fiolet z ciemnymi meblami + żółte dodatki a sypialnie mam bordową z pastelowym sufitem i klonowymi meblami :) Żadne kolory na razie mnie się nie nudzą ( a minęło już sporo czasu od malowania) a jak już to zmieniam kolor dodatków i wnętrze od razu inaczej wygląda :)

ja mam żółty/słoneczny kolor pokoju dodatki pomarańcz\czerwień kuchnia brzoskwiniowa, łazienka jasny błękit, przed pokój pistacja w korytarzu na schodach ciepły brąz, 2 pokój intensywny pomarańcz i niebieskie dodatki, moja koleżanka ma małą sypialnie intensywnie fioletową i różowe firanki wygląda super :)

kazdy kolor moze sie znudzic, nie tylko ciemny :o grunt to dobrac dobrze kolor do pomieszczenia

cyt; "Tylko i wyłącznie intensywne kolory łączone z bielą" W poradach dotyczących urządzania, malowania itp. wnętrz dowiedziałam się od specjalisty, ze nie powinno się łączyc intensywnych kolorów z bielą, bo kontrast taki może tworzyc efekt pudełka... najczęściej "sprawdza" się to jak zostawia się biały sufit a sciany sa intensywne... no ale to już co się komu podoba :P

Nie chodziło mi konkretnie o ich łączenie. Po prostu ja uznaję tylko biele + kolory intensywne, nie lubię mdłych błękitów itd, o czym wcześniej pisałam :classic_cool: Ale w jednym z pomieszczeń, jedną ścianę machnę na czarno. Będzie więc czerń i biel.