Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Seks przy znajomych

Polecane posty

podnieca was uparwianie seksu przy znajomych? przykladowo bedac w jednym pokoju przy rescie domownikow ktora np spi. praktykujecie?

Gość _Misiek_
Wyobraźcie sobie ... schronisko w górach, pokój 10-cio osobowy, piętrowe łóżka i jedna parka uprawia sex ...

Gość jakiś taki jeden
bywało, bywało, po studenckich imprezach, spanie byle gdzie i byle jak. Ciasnota a tu alkohol rozluźnił, chce się strasznie, chociaż troszkę, naokoło wszyscy śpią. Pupka usłużnie wypięta, więc początek dyskretny, tylko ochota w trakcie wzrasta i chce się coraz mocniej i mocniej. a tu ktoś otwiera oko i albo udaje że nie zauważył i dalej śpi dyskretnie albo podgląda. Zdarzyło mi się że jedna dziewczyna nas zobaczyła, dała znak cicho sza i w śpiworze robiła sobie dobrze przyglądając się cały czas. Gestem poprosiłem i pokazała mi cycuszka a moja laska odwrócona tyłem do końca nic nie widziała. Faaaantastik.

Gość Alkohol rozluźnił
pupka usłużnie wypięta, to już... I potem tylko rano niespodzianka gdy buźka przynależna do tej pupki miała 3-dniowy zarost. I pytanie: czy ja już jestem gejem?

Gość Alkochol hahahahahahahah