Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona77

Skad miec pewnosc ze zadawalam faceta?

Polecane posty

Gość zmartwiona77

Boje sie ze sie znudze facetowi;( ze nie bede go juz pociagac... jak go jeszce zaskoczyc? co sprawia mu najwieksza przyjemnosc?

Gość zmartwiona77
A co zrobic kiedy moj partner nie zawsze chce uprawiac seks...;(( czesto jest zmeczony no i 1 preszkoda...nie mieszkamy jeszcze razem... chcialam sie przebrac i extra ciuszki itp ale boje sie ze i tak odmowi...;(

zmartwiona oj to masz rzeczywiście problem... współczuję. Mój na słowo sex albo jaki kolwiek sygnał od razu zdrowieje nabiera energii itd :P

zmień faceta ,bo jeżeli nie mieszkacie razem i spotykacie się na seks sporadycznie a on mówi o zmęczeniu to znaczy że jego nie kręcisz

Gość zmartwiona77
kochamy sie raz na tydzien... Tylko ze on za szybko dochodzi;( 30min i po sprawie...mowi ze to przez to ze go xa bardzo podniecam...nie wiem co robic...

Może sięgnij po jaką specjalistyczną literaturę. Jest mnóstwo publikacji na temat udanego życia erotycznego. Jeśli chcesz chętnie Ci któreś polecę, możesz napisać do mnie flying-velinka@gazeta.pl Często nie wiemy o podstawowych błędach jakie popełniamy, a niejednokrotnie warto zdobyć się na odwagę i szczerą rozmowę z parterem na temat jego potrzeb.

Jeżeli wytrzymuje przez 30 minut, to wytrzymuje bardzo długo. Standardem jest 15 minut.

Gość zmartwiona77
mam na mysli 30min lacznie z gra wstepna ;D od monetu kiedy wejdzie o po 5/10min potrafi dojsc;/ ;((

Gość Ewelus21
Kobieto, zmień swoje chore podejście!!! To nie Ty masz 'zadowalać' faceta a ON CIEBIE!! A teraz marsz po ksiązkę- Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy. I kontynuacja-Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy. Po lekturze tego nie zadawalbys nawet tego pytania

Gość _Misiek_
Co robic. Nie konczyc na 1 razie. Kwadrans przerwy i jeszcze raz.

Ewelus21, a niby czemu MY Faceci mamy zadowalac Kobiety a one nas już nie? piszesz głupoty i tyle, spróbuj nie zadowalac faceta przez dłuższy czas to przestanie i ona Ciebie zadowalac. zmartwiona, a ile lat ma Twój facet?

Gość Ewelus21
accer-chodziło mi o równowagę, a to jest nie tylko jej problem,ale i partnera. Czemu w Polsce pokutuje mit,że to kobieta ma się bardziej starać i zabiegać o to żeby Panu i władcy było dobrze?? A sądząc po wypowiedzi Autorki,zalicza się do tych kobiet,które wychodzą ze skóry żeby zadowolić faceta,zapominając o własnych potrzebach. Niech i on myśli co zrobić,żeby ten seks nie był monotematyczny

Gość zmartwiona77
moj facet 22. ksia\zke napewno kupie ;D jesli chodzi o zadowolenie to powinno isc w obydwie strony...on mnie zadowala ale mysle ze moze ja nie? chcialabym go czyms zaskoczyc nie bardzo wiem czym;((

Gość Ewelus21
zmartwiona77- rada jest tylko jedna-szczera rozmowa z partnerem,bez pruderii:P

Gość zmartwiona77
rozmowa byla;) on twierdzi ze mu wystaracza to co ma ;) ale chcialabym jakos zablysnac zaskoczyc mila niespodzianka;)

Gość Ewelus21
hm...zrob cos czego dotychczas nie robiłaś-np anal- o ile to nie byłoby wbrew Tobie,albo może poprowokuj w plenerze:-)

Gość Sugeruję abyś zmieniła
partnera albo przedstawiła rzeczywiście listę "extrawymagań" i w zależności od ich spełnienia podejmij decyzję. Jako extrawymagania proponuję aby wylizał Ci "kakaowe oczko" czyli dupkę z wkładaniem języka do środka, albo niech się napije złotego nektaru prosto z kranika...

Wydaje mi się że jeśli nie wymyśla jakiś wymówek to jak narazie jest dobrze. Co innego jakby Ci odmawiał i jego wymówki były dziwne to wtedy można się niepokoic.

Gość zmartwiona77
Problem w tym ze moj chlopak szybko dochodzi ;(( Seksu mi nie odomawia...nawet jesli nie chodzi o seks to sie tuli jak dzieciak;) Seks trwa bardzo krotko;(( Sam jesat zly na siebie bo jak to on moiw: "nie moze pobzykac" kiedy ja dopiero mam ochote na ostre pykanko on juz dochodzi;( co zrobic? Tymbradziej ze nnie mieszkamy razem;( raz sie kocham 2 razy w tygodniu a czasami tylko 1 raz na dwa tygodnie;( ;((

Gość eh....................
facet moze kontrolowac kiedy dochodzi ! co to za tlumaczenie, ze szybko dochodzi moj facet czeka az ja dojde tyle razy ile mi trzeba .... czasami kilka razy podczas stosunku przestaje na chwile bo mowi, ze zaraz dojdzie, chwile ochlonie i dalej ..... czasami to czesciej sie zdarza czasami rzadziej... dla chcacego nic trudnego ... niech panuje nad soba a nie chce mu sie to sie zlewa i tyle bo wtedy dobrze !!!!!!!! albo niech sobie wali przed seksem nie rozumiem takich facetow .. moj jakby tak robil to bym z nim nie spala i tyle... facet zawsze moze dojsc a kobieta troche wiecej potrzebuje wiec niech sie postara... sa prezerwatywy ktore przedkuzaja stosunek .. dzialaja bo po nich mojemu nawet nie chcial do konca ustac...