Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieOna

Kocha nie kocha??

Polecane posty

Gość TakaSobieOna

nie jestesmy ze od jakiegos czasu......ale on chce sie ze mną przyjaźnic a nawet spotkac.....ale przy tym twierdzi ze juz nie chce ze mna byc.... Jak to jest???

po huj niby ? O sex mu chodzi, albo o molestowanie psychiczne. Nie daj sie nabrać !

Gość h njfd vjdn
wklej swoje cv , specjalistka ladyeees zaraz tobie doradzi albo powróży

Gość TakaSobieOna
Ja go zostawiałm kilka michów wstecz.....Powiedziałam ,że go nie chce ...a on teraz nagle chce sie ze mna kolegować.......Ale zaznacza ze juz nigdy nic wiecej nie bedzie miedzy nami.......wychodzi z załozenia ,że jesli ja odp. na jego maile to znaczy ze chce czegos wiecej. Nie wiem próbuje sie odegrac na mnie....?

Gość TakaSobieOna
Pisze,ze chce sie kolegować ale tym samym pokazuje mi w mailech ze jestem mu obojetna.....ze mnie olewa...wiec po co niby mam byc jego koleżanką?

nie chce z Toba byc, skoro juz ze soba nie jestescie> Po prostu nie chce tez zrywac calkowicie kontakt, poniewaz nie chce wyjsc na dupka i nie chce Cie zranic. Tylko dlatego. Jakby z Toba chcial byc to by byl. Nawet po waszym zerwaniu.

h njfd vjdn wklej swoje cv , specjalistka ladyeees zaraz tobie doradzi albo powróży dokładnie, bo strasznie mi się nudzi:):):) :classic_cool:

Gość TakaSobieOna
wiecie ja z nim zrywałam kilka razy oj cieżki charakterek miał) on mnie prosił łaził z mną.....ale ja mówiłam Nie!! Proponowałam mu wtedy przyjaźn to powiedział ,że on tak nie potrafi bo mnie bardzo kocha. Wiec kontakt sie urwał na 4 miesiące. A teraz pisze ,ze zalezy mu na mojej przyjaźni.......i zaraz zaznacza ze tylko na przyjaźni bo dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi.....Zastanawia mnie tylko dlaczego nie napisze, ze juz mnie nie kocha?? Ja mu to kiedys napisałam.... Dziwi mnie to bo wtedy nie chciał a teraz tak nagle??

Gość TakaSobieOna
Pomocy!! Juz nie wiem co mam mysleć!!

Gość TakaSobieOna
Niech ktoś ze mną pogada:(smutno mi...

Gość fififififif
no pomózcie kobicie

Moze on sie zwyczajnie boi z Toba byc, okazac uczucia? A przyjazn jest preketstem ku temu, aby nadal byc blisko Ciebie i miec z Toba kontakt.

Gość TakaSobieOna
mówi ,że chce sie przyjaznic bo.....mnie lubi. Jakoś tak dziwnie sie czuję bo kiedyś kochał......Wiem ,że ja go olałam i nie powinnam wymagac nie wiem czego......ale po czasie tak jakos inaczej sie na to patrzy...... I nie wiem dlaczego ale boli mnie ta jego obojętnosc..... Nie moge uwierzyc ze chce sie kolegowac tylko z powodu ,że mnie lubi.....bo np. pyta mnie jak spedziłam weekend...odpisuje ze byłam w dyskotece....to juz sie nie odzywa..... A ostatnio napisał mi ,że przeciez on nie jest mnie wart....ze ja jestem naj naj......