Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciazy a pije ona

w ciazy i pije ona caly czas pila Boze czemu nie grzmisz

Polecane posty

Gość w ciazy a pije ona

jestem za wrazliwa , lzow juz nie mam pewna znajoma , a raczej ktos z rodziny jest w ciazy za tydz rodzi a ona caly czas pila wlasnie mialam tel i sie dowiedzialam boze jak tak moze byc?? i nic nie robisz jak to dziecko za tydz ma przyjsc na swiat a ono tylko niecale kilo wazy ludzie ja bym takie kobiety wziela tak bym napier*** aby sie wykonczyly same nie wiem ... ale temu dzieciatku zycze aby poszlo do nieba musialam gdzies to napisac bo nie potrafie sobie z tym poradzic gdzie tu sprawiedliwosc??? co by to dziecko mialo jak sie narodzi pijanstwo !!!! nie myslcie o mnie zle ale prosic bede aby ten anioleczek do nieba poszedl plakac juz nie mam sil ............

Sluchaj sa organizacje ktore sie takimi sparwami zajmuja moge podac numer dzwonisz anonimowo podajesz jej namiary a oni interweniuja lzami nic nie zalatwisz,nalezy dzialac!

Gość eqwfqwef
Mam wrażenie, autorko tematu, że najbardziej podnieca cię to jak ty rozpaczasz. W ogóle trudno traktować cię poważnie jeśli piszesz jak niespełna rozumu.

Gość to chhyba
mało możliwe zeby w 39tyg dziecko ważyło niecały kilogram:O

Gość tak czytam to co pisze
i jak pisze autorka i mam powazne wątpliwości co do jej stanu psychicznego.:o

Gość w ciazy a pije ona
boze myslicie ze to co prowokacja :O:O marna by to byla :O:O gdzie mam sie wyzalic :O nie to boli bo to w bliskiej rodzinie :O do osoby ktora odpowiedziala 1 poscie jakie organizacje? ja mieszkam zagranica dokladnie jej adresa nie znam :O ale zaraz bym to zglosila to dziecko wazy tylko 1 kg !!!!!!!!!!! :O nie wierzysz ? a znasz kogos kto pije cala ciaze???? upija sie ? jak to dziecko ma sie urodzic ? boze :( w jakiej rodzinie :(

Gość A czy z twoim zdrowiem
psychicznym wszystko dobrze? ;o

Gość w ciazy a pije ona
majoweczka09 Sluchaj sa organizacje ktore sie takimi sparwami zajmuja moge podac numer dzwonisz anonimowo podajesz jej namiary a oni interweniuja lzami nic nie zalatwisz,nalezy dzialac! prosze napisze mi na maila diamancik@wp.pl tel badz chcby mail do tych instytucji to trzeba zglosic :O to jest na slasku gdybys pomogla porsze o szybki kontakt ! szkoda ze jesli sie cos pisze a nie jest prowokacja to nie wierza:O prosze cie daj namiary nie zostawie tego !! niestety adresu nie znam tylko miasto wieksze gdzie mieszka ale nazwisko i imie mysle ze wystarczy

Gość No włąsnie zgłoś do opieki
społecznej....a sama zgłoś sie do psychologa.

Gość w ciazy a pije ona
Z MOM STaNEM PSYCHICZNYM JEST JAK NAJBARDZIEJ DOBRZE !!!!! ja nie przechodze obok takiego czegos obojetnie moze wy !!! nie ja !!

Gość To sie cos z tym robi
a nie biadoli na kafe, jeszcze w takiej formie jak ty to robisz.

Gość w ciazy a pije ona
majoweczka mam nadzieje ze dasz namiary na te organizacje ktore sie takim czyms zajmuja opieka spoleczna jasne , oni tak czy tak w doopie maja wszystko :O mieszkam zagranica , moge tylko telefoniczne powinno sie takie cos zwalczac!!! a mi psychologa nie potrzeba ! ale pisze sie szczerze to potepionym sie bedzie :O moze napszecie ze nadaje sie do psychiatry :O:O

Gość Sądząc po ilości wykrzykników
i emotikonek to faktycznie z Tobą coś jest nie tak.

Czekaj podam ci tak: Ruch pomocy rodzinie:(022)621 03 67(codziennie miedzy 8-16) Telefon zaufania:(o22) 628 95 24 (miedzy 10-18) Pomoc w sytuacjach trudnych:(022)499-86-67 a takze instytut matki i dziecka: (022) 32 77 000... Powodzenia,telefony sa ogolnopolskie zawsze pod ktoryms z nich poradza co robic...

Gość Skoro jestes za granicą
to skąd wiesz czy to prawda? Z rozmowy telefoniczjnej? Roznie to moze byc.

Gość w ciazy a pije ona
majoweczka dzieki bo jestem klembem nerwow jak sie dowiedzialam o takim czyms:O:O powinno sie to tempic ale jak widac moja osoba , ktora sie losem dzieciatka przejmuje powinna sie poddac tylko i wylacznie leczenia dzieki , ale wlasnie za taka postawe spoleczenstwa jak wy dzieja sie takie rzeczy :O tylko slyszy sie : a co mnie to obchodzi a to nie moje dziecko itd :O:O:O zal tylko ja nie bede od takich nieszczesc przechodzic obojetnie moze wy ale nie ja

Gość w ciazy a pije ona
dowiedzialam sie to od jej strszej matki :O wiec nie mysl ze mi jakas sasiadko powiedziala :O

Gość taka odwazna jestes
a piszesz na pomaranczowo? lol

Gość to mi przypomina..
to mi przypomina kogos z mojej rodziny... ale nie wierze.. nie wierze, ze ktos z rodziny moglby takie rzeczy o swoich bliskich pisac na forum publicznym.. tylko nie mow, ze masz na imie Alicja?! cala rodzina sie dowie jak ladnie pomagasz rozpeplujac problem obcym ludziom :/

Gość w ciazy a pije ona
nie jestem Alicja:O:O coz takie cos powinno sie zglaszac !

Gość w ciazy a pije ona
to mi przypomina.. to mi przypomina kogos z mojej rodziny... ale nie wierze.. nie wierze, ze ktos z rodziny moglby takie rzeczy o swoich bliskich pisac na forum publicznym.. tylko nie mow, ze masz na imie Alicja?! cala rodzina sie dowie jak ladnie pomagasz rozpeplujac problem obcym ludziom :/ nie jestem Alicja , niby dlaczego mialabym byc spokrewniona z toba? nwet gdyby to to jest wazne , i dzieje sie czesto co powinno byc zgloszone ! przykro mi a innych zdanie mnie nie ochodzi ! nie interesuje

Gość a jednakkkkk
a jednak na innych forach podajesz swoj mail i piszesz ze jestes alicja zdecyduj sie kobieto, google nie klamie ;)

Gość w ciazy a pije ona
Boze moj drogi ten mail mam od 7 lat i co z tego ? chcialam zaczerpnac gdzie takie cos zglosic moge a tu mnie ludzie poprostu wyszukuja ! po 1 nie jestem Alicja po 2 od 7 lat w Pl nie mieszam wiec nie wiedzialam gdzie sie to zglasza czy to katastrofa ???? czy to zle?

Gość zalamanaputana
jestes jebnieta juz:) ty sie zajmij swoja dupa lepiej

Gość ten styl pisania autorki
cos mi przypomina! :O

Gość w ciazy a pije ona
nikogo napewno nie przypominam , sama bede matka za 3 miesiace :O i nie wiem jak mozna takie cos robic czy wy przesliscie by obok takiego czegos ? zreszta macie racje nie moja w tym rzecz szkoda mi jej ,ale ona sobie zycie wybiera nie mam zamiaru przejmowac sie juz kims mama jej smiertelnie chora walczy z rakiem a ona ma to gdzies :O nie mnie to juz oceniac

Gość w ciazy a pije ona
jesli ktos wie jak mozna pomoc takiej osoby czy terapia leczenia alkoholowego itd prosze napiszcie na maila diamencik@wp.pl gg 12195620 jak jej pomoz mozna ?