Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i need dr house immediately

silny ból głowy, boje sie!!

Polecane posty

ostro boli mnie glowa.. od wczoraj .. bylam na grzybach, jak wrocilam wieczorem to okrutnie zaczela mnie bolec glowa.. z prawej strony .. skron to myslalam ze mi exploduje.. jakos zasnelam. dzis wstalam, wszystko bylo ok, a teraz od godziny znowu to samo.. oczywiscie wpisuje w google bol glowy (i tam przerozne kombinacje) i wyskakuja mi migreny,a le ja ich nigdy nie mialam. moze to jakis tetniak? mialam 2 lata temu robione przeswietlenie, ktore nic nei wykazalo, moze powstal teraz?! help!!

Gość ewrwer
Hipochondryczka!

nie jestem hipohondryczka!! no moze troche jesli chodzi o glowe.. wiec jak ktos wie co mid olega?!?!

Gość ty normalna jestes
leb cie boli, wez apap i nie umrzez i nie zawracaj duoy

nie starsz nei strasz bo sie zesrasz jak to nei zawracaj dupy? Tobie zawracam? mozesz po prostu nei odpowiadac nie oczekuje odpowiedzi znerwicowanej mendy tylko w miare madrego czlowieka..

Gość pojęcia nie mam co Ci jest
ale jeśli ból nie przejdzie po środkach przeciwbólowych, albo będzie się powtarzał to idź do lekarza.

Gość 1234567.......
dokładnie też pomyślałam o kleszczu :)

OTO rady: szukaj kleszcza, jak jest zaiwaniaj na pogotowie-w celu usuniecia, nastepnie neurolng, itd. jak nie ma kleszcza to i tak neurolog sie klania, tk glowy itd.

Gość zmierz cisnienie
moze masz poprostu niskie cisnienie? sprawdz.

mierzylam cisnienie mam idealne, puls tak samo.. nigdy nie mailam wysokiego ani niskiego cisnienia.. kleszcza nie mam, z racji tego ze nei chodze po lasach ani wysokich trawach.. wiem ze sa w wielu miejsach, jednak podczas mycia glowy wyczulabym cos, a od sprawdzania innmych miejsc to mam swojego faceta, ktory nic nie wylukal.. a jesli wczoraj bym jakiegos zlapala, to nawet nie zdazyl by mnie zarazic.. znaczy zdazylby, jednak nie odczulabym tego juz teraz.. okazuje sie ze to chyba zatoki, wzielam sinupret i jest lepiej.. jak do jutra dalej bedzie sie powtarzal bol to pojde do lekarza i napisze tutaj, po pewnym skierowaniu do neurologa badz byciu wysmianą, co mi w koncu dolega, moze dla reszty bedzie to przestroga ze bol glowy to nie zawsze zwykla migrena.. tym bardziej dla tych ktorzy NIGDY nie mieli z tym problemu POZDRAWIAM I DZIEKI ZA ODPOWIEDZI:)

jeszcze jedno poza tym ze bol glowy to nei zawsze zwykla migren ajak juz wspomnialam, to naprawde nie trzeba wymiotowac i slabow idziec zeby bylo to cos powaznego.. kolezanka od paru lat chodizla po lekarzach , ktorzy nei widzieli nic poza zwykla migrena, a glowa bolala ja notorycznie.. w 2007 r w pracy pękł jej tetniak, zamarla w szpitalu w wieku 20 lat.. wieC moze nie do konca jestem hipochondryczka, po prostu nie ufam lekarzom.. wole zasiegnac osob na forum, ktore przezyly to i owo, i nie zwracaja sie do mnie jak WIELKI DOKROT, ktory pozjadal wszystkie rozumy, a i rada sluza i przezyciami..

Nie chodzisz po lasach? To gdzie te grzyby zbierałaś? W barszczu? Zrób sobie rezonans magnetyczny i będziesz wszystko wiedziała.

Gość dr House.
Może to toczeń (lupus) ?

musztarda ja peir dole umeisz czytac???? wczoraj bylam w lesie!! od 1000000 lat!! wiec jakim cudem mialabym wlasnei dzis dostac jakiejs pokleszczowki?!?!?!?! no jakim bo nie rozumiem kobieto.. a jak ty w barszczu zbierasz grzyby to ja ci gratuluje..

po drugie to kto mi zrobi rezonans?!?!?! bo jak bylam w szpitalu z ostrym zapaleniem zatok (czego jeszcze nie wiedzieli) to ciezko im bylo zrobic glupie przeswietlenia lba! ludzie mowia ze najlpeiej zrzygac sie na lekarza i udawac ze sie slepnie to wtedy moze pobiora laskawie krew.. a moze sie myle i to szpital house'a a nie polska..

A jeśli chodzi o umiejętność czytania, o to się nie martw. Napisałaś, że nie chodzisz po lasach, tyle w temacie. A z główką masz coś nie tak, nawet bez rezonansu to widać. 🖐️

a zabij sie

Gość MOŻE TO O0D ŻOŁĄDKA
POwiedz no kobieto co żarłaś???

bibi.. nie mam takich objawow.. jednak gdy patrze w lewo lub w prawo to wtedy jest niewielki bol

wlasnie moze i od zoladka,, w ogole ostatnio mam tez problemy z jelitami, mowicie ze moze to miec wplyw na bol glowy? co jadlam hmm.. nic specjalnego.. wczoraj kawalek ciasta, jakies owoce, cole pilam (ale od niej to jestem uzalezniona) i troche zupy pomidorowej.. wiec raczej nic zlego.. spalilam za to cala rakiete fajek , jesli to ma znaczenie

Gość no to już wiadomo
Paka paierosów i cola..Nie pij coli.Zaparz sobie herbaty miętowej.Pij gorącą małymi łykami. Zdrowiej babo!!!!!

Mozliwe ze to od zoladka. Ja tez mam wrazliwa glowe, na zapchy, zoladek, pogode. Tylko ze ja mam do tego klasterowe bole glowy i na nie niestety nic nie pomaga. Wkurza mnie to ze kazdy lekarz nam gebe zamyka tym ze to na pewno migrena. Tralalala a ty siedz czlowieku i sie mecz! Wspolczuje i radze ci zebys znalazla sobie dobrego lekarza ktory cie nie bedzie lekcewazyl. Trzymaj sie i zycze jak najmniej bolow glowy. Poza tym u mnie dzialaja na zwkle bole glowy tylko dorolmin migrene ( nie wiem czy jest w Polsce) i Nurofen forte, poza tym nic .

ok postaram sie :> :)

dzieki bibi, i Tobie zycze normalnego lekarza i zeby glowa przestala bolec raz na zawsze!! dziekuje ludziom dobrej woli za rady, reszta niech czeka w 20godzinnych kolejkach u lekarza z kazda przypadloscia :)

tak zrobie Amaleta dzieki :)

Gość jatakajajedyna
it's never lupus...