Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna_22

Mały, Duzy problem.

Polecane posty

Gość bezradna_22

Witam. Mam taki problem. Od pewnego czasu z chlopakiem zabawiamy sie analnie i zawsze było wszsystko ok, az do przed wczoraj. On wszedł tak jakby zbyt szybko i cos jakby pękło w srodku. Niby krew nie leciała, ale zrobilo sie jakby luźniej. No i wszystko byłoby ok, gdyby nie to ze od wczoraj nie potrafie utrzymac kupy ! Nie narobie od razu w majtki, ale kawałek wystaje !!!!!!!!!! uz wychodzi sam i nie moge temu zapobiec. Do lekarza nie pojde bo wstyd jak cholera. CO mu powiem ? ze mnie chlopak analnie posuwał ? Co mam zrobic?

Gość wymacaj palcem
jak bardzo zle jest...moim zdaniem to sie zagoi

Gość może zwieracze poszły
:/

Gość bezradna22
Sam sobie wsadz korek ! Jak nie maszn ic sensownego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz. Gdzies wyczytałam ze zwieracz mogł pęknac i ze bede musiala miec operacje :OO !!!!!!!!!!!!!!!1 Boze !! Co ja mam zrbic !!!!!???????? Panikuje juz...

Gość elo elo elo elo elo
BEZRADNA-kurde,przykro mi ze takie cos Cie spotkalo,ale mysle ze moglo cos Ci peknac faktycznie;/ Bez kitu powinnas isc z tym do lekrza.Moze nie bedzie tak zle zeby operacja od razu,spoko (co najwyzej jakis zabieg),ale moze lekami da sie wyleczyc.Idz do lekrza,3mam kciuki:)

Wspólczuje jedynie przy biegunce-czytałam że nie ma ratunku ps. radzę nosić ze sobą zapasowe spodnie,jakby cos:D🖐️:classic_cool:

Gość google nie boli
a przed analem cokolwiek poczytałaś o tym? odbyt to nie pochwa

Gość popłakałam się ze śmiechu...
:)))))))))))))

Gość małaMi0101
A to może być prawda, nie prowokacja? : O

Gość hmmm a to ci dopiero
:D:D

Gość bezradna22
Nic nie czytałam. Tylko na filmach z chlopakiem ogladalismy i wazeline kupilismy i mały wibratorek na oczątek i zawsze było ok ! Teraz cos poszło nie tak ;/ I strasznie mi wstyd i boje sie, ale naprawde to sie zrobił duzo problem. Dzis rano o mało nie narobiłam. Boze ja mam 22 lata !!!! Wiecie co ja czuje :((

Gość safsadgtfhb
Niezła prowokacja :) "omg zwieracz mi puscily co by tu do lekorzo jechoc bo mnie kupo wystoje"

Gość bezradna22
Śmiejcie sie smiejcie :( a ja juz cały pokój zasrałam. Prowojekszyn by Reqres ! :D

Najbardziej mi się podobał tekst "Tak wlasnie jest jak sie nieumiejetnie zabiera do tego typu zabawy..." :D Błędem było stwierdzenie o braku krwi :P

Gość heehehehhahaha
łahahah co ci mogło pęknąć? ludzie lewatywy robią i nic nie pęka ależ musiał miec duzego kutasa i do tego sztywnego jak belka drewniana

Łojezu. Za tą wystającą kupę masz soga. ale się uhahałem :)