Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwójna

Idę do nowej pracy po długiej przerwie. 2 okresy na samym początku. Poradźcie.

Polecane posty

Gość podwójna

Zakładam tu temat , bo liczę ze tu dorosłe kobiety są, a nie jak na ogólnym dzieciarnia. Niedługo idę po długiej przerwie do nowej pracy, wiadomo stres. I tak się składa, że akurat w tym pierwszym miesiącu pracy wyskoczą mi dwa okresy: od pierwszego dnia i drugi na końcu tego samego miesiąca. Jak to zobaczyłam na kalendarzu to mnie scieło :-O Mam bolesne, obfite. Że też tak się musiało złozyć juz na samym początku! Praca stojąca, wychodzic do wc za bardzo nie można. Nosz, nie wyobrażam sobie jak to będzie. To będzie nerwowy miesiąc dla mnie na pewno, a tu jeszcze to. I nie piszcie, że może nie będzie tak, bo ja mam regularnie jak w zegarku, więc się nie wymigam. Musiałam się komus wyżalić 😭

Gość no to sie pozaliłam
:-O

Gość podwójna
Nikt nie ma dwu miesiączek w jednym miesiącu? Nikt mnie nie rozumie?

Gość podwójna
Ale sie nagadalam ... dziekuje wam

Gość gergregrg
Właśnie jako dorosła kobieta nie pojmuję jak okres może w czymkolwiek przeszkadzać.

Gość ewaaaaaaaaaaaa
o.b. i ketonal i nawet nie wiesz ze masz okres

Gość podwójna
Nie, tampony w ogóle nie wchodza w grę :-O Musiałabym co godzinę biegać je wymieniać do wc (jak pisałam mam obfite, a podpaska może wytrzyma ze 2-3 godziny, może) i w życiu w takim publicznym niehigienicznym wc nie zmienialabym tamponu. Wolę byc zdrowa. Za tampony dziękuję, niepraktyczne, niewygodne i niehigieniczne :-(

Gość ewaaaaaaaaaaaa
przeprszam bardzo ale co tym z tym tamponem wyrabiasz w tym kiblu??????? nie bardzo moge sobie to wyobrazić... jesli tampony są niehigieniczne i niepraktyczne i musisz je wymieniac co godzine to chyba nie za bardzo znasz ich "instrukcje obsługi"

Gość ggggrea
Praca stojąca, wychodzic do wc za bardzo nie można. ??????????????? zakaz sikania???

po pierwsze tampon ob super, po drugie jakas mala podpaska jakby mial przeciec moim zdaniem tampon jest 100 razy bardziej praktyczny, wygodny i higieniczny niz podpaska... i na pewno nie bedzie problemu z wyjsciem do kibla bo nie moga Ci tego zakazac

Gość jesi to market to nawet sie
nie zastanawiaj do kibelka zawsze pojdziesz tampon +podpaska i git

Gość czemu tampon jest niehigienicz
????????????????