Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnie dziwi jedno

Dlaczego kobiety nie lubią Hip-Hopu?

Polecane posty

Gość Tede z całej tej trójki coś
sobą reprezentował za czasów warszawskiego deszczu, dzisiaj on ani tym bardziej ci analfabeci wymienieni przed nim nic muzycznie nie reprezentują. Bo hh na początku był muzyką i dla wielu jest. Posłuchaj czasem czegoś co wychodzi na aslafcie, podpisali teraz umowę z legendarną wytwórnią płytową ze stanów, poszperaj co to jest ninja tunes i odwiedź ich muzyczną stajnie. Zacznij w końcu słuchać tej muzyki, zamiast tylko pozować na słuchacza.

Gość KoloroweKredki a czego Ty
dokladnie sluchasz?jakich wykonawców?

Gość Peja zarabia głównie na tych
dzieciach, bo nikt dorosły i ze sprawnym słuchem takiego chłamu nie zakupi.

Gość Dziwi mnie jedno
Co to znaczy "Pozujesz muzyką" słucham dużo muzyki codziennie. Tak około po 7 godzin. Kocham to. Słucham też ciężkiego brzmienia jak Caliban, Vader czy Killswitch Engage. To, że dałem taki temat nie znaczy, że pozuje. Ja zacząłem słuchać od Liroya i WYP 3 i sprawa jasna. W 1994 roku miałem około 9 lat, więc odpadało wcześniej słuchać tej muzy

Gość Dziwi mnie jedno
To Ty jeszcze nie czytałęś opinii, że pierwszymi w Polskim Hip-Hopie była Paktofonika i Kaliber 44 :D

Gość ojojojojojojoj
ale jakie dziewczyny :D. Pewnie są takie co lubią i takie co nie lubią. A tu od razu postawiona teza . A nie można by: czy dziewczyny lubią hiphop i dlaczego :D. wydźwięk bardziej pozytywny i atmosfera lepsza :)

Gość Tede sepleni
:o

Gość rajka21
lubię fisza , emade ale zaraz będzie , że to nie hh :)

abccda no tak, Firma to jest rewelacja po prostu. To nie jest nawet rap, tylko jakieś gówno. Znam sporo ich kawałków i lubię tylko jeden: 'Powiedz im że...'. Jako jedyny jest w miarę sensowny. Peja też mnie zraził do siebie swoim kurewskim życiem, a jego wygląd mnie zwyczajnie śmieszy. Słucham muzyki ostrego, fisza, zipów, kalibera, pfk, fokusa, czasem czegoś z podziemia. Moda w stylu 'hip-hopowca' jak to autor określił jest straszna. Większość to pozerzy. Płakać mi się chcę, jak jakiś chłopak mówi, że słucha rapu, głównie Peji, a nie wie kto to jest np. Eldo. I jeszcze wmawia mi, że Peja jest lepszy ;[.

Gość lalalaa
jestem dziewczyną, mam 18. i lubie słuchac rapu. na pierwszym miejscu zawsze O.S.T.R. ale owszem Pfk, K44, Fokus, Rahim solo, Eldo ma dobre teksty naprawdę troche jak poezja, ale nie lubie jego głosu. Peji tez słucham, jego starsze teksty sa naprawde dobre. Łona _bardzo pozytywne teksty, czy Fisz, ale tu tez raczej chodzi o przekaz nie bit. W hip hop trzeba sie wczuć. to tyle. i nic nie mam do kolesi którzy chodzą w szerokich bluzach, czy spodniach z krokiem w kolanach, tudzież w piętach ;)

Gość kawalki Fenomenu też są ok

Gość FenomenA a nie FenomenU
sorki za błąd;)

HG to syf:O lubię hip-hop, ale tylko na wysokim poziomie. Rzecz jasna legendarny K44 czy PFK mistrzostwo!

tede to już w ogóle porażka na całej linii:O frajer co założył kiete i myśli, że jest fajny:O co do PIHa i Pyskatego się zgadzam + CHADA. W październiku będę na koncercie PIHa, Peji i Firmy w Katowicach;)