Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merigold84

Moja przyjaciółka chce usunąć ciążę!! Jak ją powstrzymać??

Polecane posty

Gość Merigold84

Gdzie mogę na nią donieść?

Gość blę26
no to rzeczywiscie jestes jej ''przyjaciólką'' :O:O...po cholere sie w to wtrącasz?...to jej sprawa nie twoja!!!

Gość Merigold84
To nie jest jej sprawa! Ona chce pozbawić niewinną istotkę życia, nie mogę spokojnie na to patrzeć!!

Gość blę26
jak to nie jest jej sprawa...to jest TYLKO JEJ SPRAWA....a płód to zadna ''istotka'' tylko płód który nawet nie wie ze zyje...zajmij sie sobą

Gość 1234567.......
nie jesteś jej przyjaciółką .....przyjaciele na siebie nie donoszą .....porozmawiaj z nią że można urodzić i np oddać dziecko do adopcji jest coś takiego jak adopcja ze wskazaniem wtedy matka może być spokojna że dziecko nie będzie się tułało po domach dziecka

Gość Merigold84
Ale ona jest zdecydowana na aborcję!! Okazuje się, że nawet po tylu latach przyjaźni nie zna się tak naprawdę człowieka :( Jakie to smutne...

Gość blę26
skoro jest zdecydowana to niech usunie ciążę a tobie nic do tego

Gość powiedz zeby nie usuwala
a ty sie zajmiesz dzieckiem po narodzinach

Gość idiotkaaaa
a ile miesięcznie pieniędzy masz jej dać na wychowanie tego dziecka, jeżeli dużo no to ja mogę zaopiekować się tym dzieckiem, bo nie sztuka urodzić, dziecko potrzebuje nakładów finansowych.

Gość mogla nie dawac
dupy to by nie chciala usuwac...Idz do jakiegos nauczyciela(jak sie uczysz) powiedz to..tak nie moze byc

Gość Urodzi dziecko bo ty tak
chcesz :o Odpierdol sie od niej .

Gość Merigold84
Ona nie ma problemów z pieniędzmi. Po prostu nie chce tego dziecka i już! Przede wszystkim zamierzam o wszystkim powiedzieć jej rodzicom.

zrob tak jak uwazasz ale nie wypowiadaj sie na forum, bo to drazliwy temat i cie zagryza wydaje mi sie ze juz podjelas decyzje wiec po co pytasz

Gość ja pierdu...omg
PILNUJ SWOJEGO TYŁKA!! PRZYJACIÓŁKA Z CIEBIE TAKA JAK ZE MNIE BARACK OBAMA!! POMOŻESZ JEJ WYCHOWAĆ DZIECKO? BĘDZIESZ ZA NIĄ ZNOSIĆ TRUDY CIĄŻY? URODZISZ ZA NIĄ? NIE? TO OD***RDOL SIE OD JEJ ŻYCIA! INTERESUJĄ CIEBIE BLASTULE, ZARODKI I PŁODY ALE NIE WIDZISZ GŁODUJĄCYCH BIEDNYCH DZIECI I SWOJEJ PRZYJACIÓŁKI...O PRZEPRASZAM NIE JEST TWOJA PRZYJACIÓŁKĄ...GDYBY NIĄ BYŁA NIE ROBIŁABYŚ Z NIEJ WORKA ROZPŁODOWEGO. CHCIESZ ZROBIC COŚ POŻYTECZNEGO? SKOCZ Z MOSTU ŚWIĘTOKRZYSKIEGO. uff już mi lepiej

Gość Kejanna
Módl się za nią i nigdy od niej się nie odwracaj. jesteś dobrą przyjaciółką. Obojętność to nie przyjaźń. Jeśli twoja przyjaciółka nie chce dziecka może oddać je do adopcji. Cokolwiek jednak zrobi najbardziej jej będzie potrzebna modlitwa.

Gość ToNieMojaSprawa
Porozmawiaj z noł o tym a ja będzie nadal miała taki zamiar to powiedz to jej rodzicom a jak niechcesz to powiedz temu lekarzowi że jesteś jej siostrą żeby nie usuwala ciąży bo rodzice jej niepozwolili

Gość chyba cb popierdoliło
popierdoliło cb prawda wiesz jaki to ból to ty urodz to dziecko za nią

no ale gdzie doniesiesz o tym ? jej sprawa, chce usunac niech usuwa choc nie jestem za usuwaniem ciaz nie planowanych itp ale coz zrobisz , nic .

Gość jej życie jej sprawa
nie wtrącaj się ciemna idiotko :o jak urodzi i nie będzie je miała za co nakarmić to ty będziesz utrzymywać?? znając denne wypowiedzi z forum powiesz żeby oddała do domu dziecka jakby to miało ratowac sprawę a wiadomo że dzieci stamtąd to patologia i raczej niedobrze kończą :o

Donoś sobie na zdrowie :) Kobiecie za usunięcie ciąży i tak nic nie grozi :)

Gość patrzcie na daty topikow :)
idiotki :P