Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba102

ebook

Polecane posty

Gość zaba102

jeśli Ktoś posiada ebooki o podanych tytułach i mógłby mi przesłać, to będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję: - "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" R. Ligocka - "Czarne sezony" M. Głowiński - "I Bóg o nas zapomniał" A. Kalinin - "Pogrążeni i ocaleni" P. Leviego - "Kaci i ofiary" R. Laurence - „Przeżyłam Oświęcim” K. Żywulska - „Byłem numerem ...” K. Piechowski -" Byłem asystentem doktora Mengele" M.Nyiszli -"Oświęcim w oczach SS" H.B.Kremer -"Dymy nad Birkenau" S.Szmagewska -"Pięć lat Kacetu" S.Grzesiuk -"Matka Dzieci Holokaustu" A.Mieszkowska -"Wtedy kwitły forsycje ..." J.Iwaszkiewicz -" Zegarek mojego ojca" M.Chęciński -"Numery mówią..." praca zbiorowa -"Bramy cierpienia" - K. Frąckowski -"Auschwitz. Medycyna III Rzeszy i jej ofiary" K.Ernst -"Ludzie w Auschwitz" H.Langbein -"Rozmowy z katem" K.Moczarski

Gość dzxfvsdf
"Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" R. Ligocka - 99 zł. też wolę ebooka ;d

Gość wujcio google
a nie lepiej sie wujcia Google zapytać albo na chomiku poszukać ????

Gość wujcio google
a po czorta sie z domu ruszać ;p???

Gość wujcio google
Co racja to racja ... a tak przyjemne z pożytecznym połączysz i kcal spalisz i ksiązke nabedziesz (na jakiś okres czasu) ale są tego minusy ... a mianowicie słabo zaopatrzone biblioteki albo ludzie którzy lubią zwlekać z oddaniem ksiązki którą akurat my chcemy nabyć

Gość zaba102
jeśli chodzi o moją wagę, to nie mam z nią problemów i długo jeszcze mieć nie będę, jeśli chodzi o czas, to mam go niestety bardzo mało, a biblioteka do której mam dostęp - bez komentarza! Nie proszę jednak o dobre rady, tylko o pomoc w zdobyciu tych ebook-ów

Gość a ja to mysle że
Eh a np. ja mam w bibliotece wielkie długi i nie moge sie tam pokazac do czerwca :classic_cool: pozostaja ebooki. Ja szukam Frankensteina Deana Koonza cz. 2 Miasto Nocy. Nigdzie tego znaleźć nie moge :/ :(

Gość
"Dziewczynkę..." wypożyczyłam w bibliotece za 0 PLN :D trzeba tylko ruszyć 4 litery a nie czekać, że książka sama do nas przyjdzie :D

Gość hsfghsfgj
Dziewczynke wlasnie skonczylam czytac, jakis tydziemn temu ale nie z ebooka tylko tradycyjnie, wiec nie pomoge

Gość zaba102
jeśli Ktoś posiada ebooki o podanych tytułach i mógłby mi przesłać, to będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję: - "Czarne sezony" M. Głowiński - "I Bóg o nas zapomniał" A. Kalinin - "Pogrążeni i ocaleni" P. Leviego - "Kaci i ofiary" R. Laurence - „Przeżyłam Oświęcim” K. Żywulska - „Byłem numerem ...” K. Piechowski -"Oświęcim w oczach SS" H.B.Kremer -"Dymy nad Birkenau" S.Szmagewska -"Matka Dzieci Holokaustu" A.Mieszkowska -"Wtedy kwitły forsycje ..." J.Iwaszkiewicz -" Zegarek mojego ojca" M.Chęciński -"Numery mówią..." praca zbiorowa -"Bramy cierpienia" - K. Frąckowski -"Auschwitz. Medycyna III Rzeszy i jej ofiary" K.Ernst -"Ludzie w Auschwitz" H.Langbein

Gość Marcelina

Polecam Arta Tech, mają bogatą ofertę ebooków 🙂

Gość Asia
Dnia 15.05.2019 o 09:23, Gość Marcelina napisał:

Polecam Arta Tech, mają bogatą ofertę ebooków 🙂

Potwierdzam. Inkbook tworzony jednym z lepszych czytnikiem. Koleżanka poleciła mi Inkbooka, poprzedni się zacinał i było z nim dużo problemów technicznych, teraz mogę swobodnie czytać, nic się nie tnie, jest naprawdę dobrym czytniiem.