Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łomatko Boshe

Jakie kobiety podniecają lesbijki i biseksualistki?

Polecane posty

Witam :) Uwielbiam kobiety, i zastanawia mnie zdanie innych pań zafascynowanych swoją płcią, jakie cechy Was podniecają? Kobiecy strój, szpilki? Makijaż, jego brak? Opalenizna? Szczupłość? Długie paznokcie?... no tych cech może być multum, chciałam zebrać takie kompendium wiedzy na ten temat :) Wiem, że często lesbijki podniecają się męskim wyglądem partnerki. Ja wolę ekstremalnie kobiecy, ale niektóre krótkowłose też mi się podobają. Piszcie jak jest u Was proszę :)

Gość megina
Witam. Jak dla mnie kobieta musi mieć to coś, pewnie jak dla każdego. Ja raczej stawiam na naturalność, wystarczą pomalowane rzęsy, sama tylko w ten sposób podkreślam spojrzenie chyba dlatego że sama nie potrafię wykonać makijażu, (lepiej trzymam młotek;)). I właśnie oczy są tym co na mnie działa jak również kuszące spojrzenie kobiety. Wygląd raczej kobiecy, średniej długości włosy na pewno nie krótkie. Ja jestem szczupła więc wolę kobiety, które nie są ode mnie zbyt za duże(bez urazy). I wolę niższe ode mnie (ja mam 170cm). Pewne siebie. Twarz też dla mnie ma znaczenie chyba czasem jestem wybredna jak facet,muszą być bardzo kobiece rysy. Jej ruchy tez powinny być kobiece bo ja czasem o tym zapominam i siadam jak facet.Może dlatego mnie takie kobiety pociagają bo w następnym wcieleniu chciałabym tak wyglądać;) Chyba wszystko wymieniłam.