Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NigdyNieWiadomo

Co zrobić z kolegą?

Polecane posty

Z góry zaznaczam, że mam 13 lat z haczykiem. Poszłam teraz do pierwszej klasy gimnazjum i w mojej nowej klasie prawie każdy jest z innej szkoły. I chodzi i to, że jest w klasie pewien chłopak, który dziwi mnie swoim zachowaniem, ponieważ znamy się od 2 września, czyli pięć dni. Nie znałam go przedtem. I już po naszej pierwszej 'zapoznawczej' rozmowie on jakby świata poza mną nie widział. I mówię to szczerze, bo nie zdarzyło mi się takie coś nigdy. Po prostu - nosi moją torbę, gdy jest możliwość obejmuje mnie, otwiera przede mną drzwi, chciałby wszystko ze mną dzielić i jakoś dziwnie często mówi mi 'w żartach', że mnie kocha. Do tego na każdej lekcji chce ze mną siedzieć i jak w żarcie się go spytałam, co by było gdybym usiadła z innym chłopakiem powiedział, że były zazdrosny. I tu moje pytanie - CZY TO JEST KURDE MOŻLIWE? On sobie jaja robi ze mnie, czy co? Przecież ani specjalnie ładna nie jestem, a znamy się zaledwie te pięć dni! Nie mówię, że mi się to nie podoba, jak się zachowuje, ale jest to wg mnie dosyć nienaturalne, żeby tak podobać się komuś po kilku dniach znajomości! Ps. Zachowuje się tak i w szkole - przy znajomych, i po szkole, jak do domu idziemy razem.

Gość lalalaa
wow zazdroszcze! podoba ci sie ?

nie wiem, czy podoba, jeżeli chodzi o charakter to tak, świetny jest, ciągle się śmieje, ale znam go pięć dni i właśnie dlatego się pytam, czy to w ogóle jest możliwe, żeby po tak krótkim czasie móc się komuś podobać?