Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lishannee

Komórka a piosenki

Polecane posty

Gość lishannee

Kupiłam dzisiaj nowy telefon Sony Ericsson i chcę ściągnąć z neta piosenki, jak to powszechnie wszyscy robią lecz nie mam totalnie pojęcia, jka się je sciaga.do tej pory mialam straszna cegle, wiec nawet sie tym nie interesowalam, a teraz chcialabym tak jak moi znajomi sciagnac sobie moje ulubione hity.podlaczylam kabel USB do kompa i co dalej:)?

no a masz płyte do zainstalowania programu który obsługuje ten telefon ??? no i czy wykryło ci dysk wymienny ??? bo chcesz to zrzucić na karte pamięci czy na pamięć telefonu??

Gość lishanne
no wlasnie sprawdzalam, mam jakas plytke, ale co mam z nia zrobic?? i o co chodzi z tymi pamieciami?? moze tak krok po kroku co nalezy zrobic:)??

no to musisz ta płytkę włożyć do napędu i zainstalować ten program no a jak już to zrobisz no to powinien ci wyskoczyć dysk wymienny oczywiście jeżeli masz karte pamięci :) bo jak nie no to musisz przez ten program tam wejsc w pamiec telefonu i tam wrzucac piosenki ... nie wiem jak to w sony ericssonach jest bo mam samsunga... zapytam ...masz karte pamięci ???

Gość lishanne
dziekuje bardzo za rady:) tak, juz zainsatlowalam jakis program z tej plytki, a dalej nie wiem co robic:( przykladowo, podoba mi sie jakas piosenka, jak ja wgrac do telefonu.karte pamieci chyba mam, oj straszny wstyd bo ja sie kompletnie na tych rzeczach nie znam...to jak co mam robic dalej:)?