Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel23

co mam zrobic zeby wreszcie...

Polecane posty

Gość wolves
W zdenerwowaniu czlowiek mowi rozne rzeczy, tak naprawde nic sie nie stalo, dziewczyny mlode i starsze maja humorki nastroje czuja zazdrosc czy lubia czasem zrobic kontrolna awanturke. Wyluzuj nie przezywaj tego tak bardzo albo w kontrataku zarzuc jej, ze jest obrazalska i jak male dziecko sie zachowuje (mnie by to wkurzylo ;)

No to ciezko bedzie skoro nie potrafi ufac,bo juz taka jest,hmmm....powodzenia mimo wszystko ;)

Gość pawel23
wiem ze czasem niektorzy reaguja zbyt szybko podejmuja deczyje i mowia rozne rzeczy w nerwach ale dzisiejsza nasza rozmowa na gg bo inaczej nie dalo rady bo nie chce mnie widziec.. przekonala mnie ze mowi to calkiem powaznie ze sie zawiodla ze poczula sie jak "szmata" bo czekala a dla mnie wazniejsza byla rozmowa z Monika chociaz wcale tak nie bylo chcialem tylko zeby poszla do siebie a Beata mogla normalnie wejsc bo wiem ze nie lubi jak ktos jest co juz wczesniej pisalem.. dlatego nie jestem pewien ale chyba naprawde juz mnie skreslila.. :(

Gość pawel23
nie dziekuje... ale dziekuje ze ktos chociaz mnie wysuchal bo jestem teraz sam z tym wszystkim.. :( wiem bez zaufania nie przyszlosci dlatego jej tez juz mowilem ze wszystko zalezy od niej.. :/

Gość zrobilo sie naprawde ciekawie
kto ma racje? jesli jestes na tak wyslij sms do pn 666 jesli jestes na nie wyslij sms pod nr 997 :DD:D::D