Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotosław

meżczyzna czy kobieta?

Polecane posty

kto według was lepiej nadaje się na robienie zakupów, mężczyzna czy kobieta? komu i dlaczego lepiej to idzie?

Gość mezczyni sa najlepsi
do robienia lodow

Gość kotosaw
w sumie to się zgadzam :) ale jest jeden mankament, który posiadają niestety mężczyźni.. otóż nie znają się tak dobrze na np.: artykułach spożywczych, dlatego wysłanie ich po zakupy na cały tydzień to duże ryzyko :) ja poradziłam sobie w ten sposób że kilka razy poszłam z moim facetem na zakupy i przekazałam mu wszystko to co sama wiem. teraz robię mu tylko listę na komputerze a on ma ją na swojej komórce :) proste? banalne! http://listonic.pl/

Gość gruszkakula
Nie zgodzę się z Marią Sklodowską. U nas to ja kupuję szybko to co potrzebne, płacę, wychodzę. A mąż ogląda, przebiera, przyciągają go rzeczy, których wcale nie potrzebuje...

też tak robię zakupy, ale nie obędzie się bez listy :) stąd wynalazłam sobie ten program do robienia takich list :) ale wolę przerzucić odpowiedzialność na mojego faceta :P

Ja tez sam kupuję :) Raz w tygodniu jadę do hipermarketu , kupuję pełny bagażnik i zapasy zrobione na tydzień :) Jedynie pieczywo i rzeczy które szybko się psują kupuję w małych sklepach.

wpuść kobietę i faceta do sklepu z odzieżą aby kupili sobie ubranie to się przekonasz kto się lepiej nadaje ;)