Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_doswiadczona

Czy przy seksie oralnym

Polecane posty

Gość Nie_doswiadczona

trzeba chlopcu zciagnac skorke czy nie . Jak to robicie ?

Gość JarekK__
Bez tego się nie da. Nie pytaj tylko ćwicz. Trening czyni mistrzynię :D

Gość Nie _doswiadczona
No wlasnie nie robilam i dlatego sie pytam. Aty jak to robisz ?

Co prawda za każdym razem inaczej ale podpowiem ci niektóre ruchy ;) Nie bierz od razu całego do buzi tylko zacznij od samego czubeczka, odsuń skórkę i delikatnie liż główkę, później schodż coraz niżej wykonując okrężne ruchy językiem tak jak byś lizała lizaka :) Pewnie nie masz tzw.głębokiego gardła więc pomóż sobie ręką. Dobrze jest jak dosyć mocno zaciskasz usta na penisie. Ruchy w zależności jak on lubi albo wolne albo szybkie. Mój lubi zmienne i przy samym finiszu mocne ale wolne. Od czasu do czasu wyjmij go z ust i liż w zdłóż. Dobry patent jest też taki żeby kręcic głową jakbyś mówiła nie. No i na wzmocnienie efektu możesz wcześniej zjeść b.mocno miętowego cukierka, polecam hallsy eukaliptusowe ;) Efekt murowany. Jak poczujesz, że penis zaczyna pulsować (mi to się kojarzy z wybuchem wulkanu nie wiem czemu :P) to znaczy że dochodzi i teraz od ciebie zależy gdzie chcesz żeby skończył, czy u ciebie w buźce czy na twojej piersi. I pamiętaj nigdy nie rób tego cały czas tak samo! Trochę fantazji ;)