Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melmann

chyba zaczne klamac w CV

Polecane posty

Gość melmann

szukam pracy od stycznia,bezskutecznie, nie mam takiego doswiadczenia jak by sobie to wszyscy pracodawcy zyczyli,pracowalam w Anglii 3 lata,i dochodze do wniosku,ze i tak nie beda w stanie wszystkiego sprawdzic,wiec zmienie co nie co. jestem zdesperowana, bylam dobrym pracownikiem,ale co z tego,konczy mi sie zasilek,zostane bez grosza na utrzymaniu meza i mamy.

Gość zla kiciaa
rozumiem Cie :( ja szukalam pracy rok czasu i jak znalazlam to mam juz jej doscv tak mi dalo w kosc troche wyszlam z dlugow ale wiem jak to jest a tym szukaniem :o tezmialam tak jak opisujesz

Gość melmann
zla kiciaa.....a czemu masz dosc pracy?? kurcze tez sie tego boje:(

Gość a co to
zależy jakie to kłamstwa

Gość melmann
poniewaz szukam tez pracy biurowej,moge napisac,ze pracowalam w biurze i wymienic obowiazki takie,ktore kazdy potrafi lub moze sie nauczyc i nie trzeba do tego mega doswiadczenia pracowalam przez rok w UK z komputerem i moglam tam zostac na stale gdyby nie problemy rodzinne,musialam sie zwolic i wrocic do polski,potem wrocila spowrotem do UK i juz mialam dwie takie tymczasowe fizyczne prace i to w CV nie wyglada najlepiej

Gość a co to
a jakie masz wykształcenie

Gość melmann
mam wyzsze wyksztalcenie,ale nie moge znalezc pracy w zawodzie bo brakuje mi doswiadczenia

Gość zla kiciaa
w dupe mi daja - nie zaplacili ile obiecali, jak mnie juz wykorzystali to teraz mowia, ze moge odejsc jak sobie nie radze robie najgorsza robote i jestem pomijana przy premiach :o ...takie tam 😭

Gość melmann
a dlugo tam pracujesz?? moze zacznij szukac innej pracy,w koncu masz juz jakies doswiadczenie, ale gowno w tej polsce😡

Gość zla kiciaa
nom ..ale gowno :( musze szukac, co robic :o

Gość zla kiciaa
a Ty gdzie chcesz pracowac?

Gość melmann
chce pracować w banku być prezesem NBP, skończyłam ogrodnictwo i pszczelarstwo, ale mogłabym lizac du.e do białej kości komu trzeba by sie tam dostać

Gość melmann
szukam pracy w biurze,recepcji,sekretariacie, albo w swoim zawodzie( z wyksztalcenia jestem pracownikiem socjalnym i pedagogiem) nawet do sklepu zoologicznego jak chcialam isc facet powiedzial,ze nie mam doswiadczenia w handlu( i to pytanie o plany zwiazane z poszerzaniem rodziny)

Gość zla kiciaa
no popatrz, jakie to pozytywne-wroza Ci rychle zamazpojscie i rozmnozenie :D :o

Gość zla kiciaa
melmann szukaj dalej, nie poddawaj sie..moze lepiej sie reklamuj czy ja wiem:o ja juz rzucam w pracy k ..ami...ale jakos tu trwam, znajdz choc taka prace zebys poplacila rachunki to ju bedzie cos