Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

infirmus

Małe piersi u kobiet

Polecane posty

Gość mario84000000000000000000000
kobiety dla mnie to zalosny gatunek zamiast rozwijac zainteresowania scigac marzenia to te kurwy placza nad złamanym tipsem .. hahha boze DZIEKI CI ze nie jestem kobieta moje zycie by sie sproawdzalo na poczatku do makijazu i uwiezienia jakiegos bogatego faceta a potem sprzatania i prania ... hahahha

Gość andźelkaaaaaaaaaaaaaa
ja mam takie małe cycuszki tylko bardziej okrągłe i mniejsze sutki :P i kocham je nad życie [przynajmniej na starość nie będą mi wisieć do kolan:)]

Gość Adser
Mmmm śliczny biust, bardzo pociągający. Piękne sutki. Dla mnie sutki są bardzo ważne, podniecają mnie szcpiczasete .

Gość andżelkaaaaaaaaaaaaaa
no taka prawda ;) i podobno małe jest piękne :) tzn nie zawsze ale jak dla mnie w tym przypadku tak jest ;) i nie mówie tego tylko z tego powodu że ja mam małe piersi !!!

Ja mam małe piersi i zawsze mnie to dołowało jedynie kiedy byłam zadowolona z ich wielkości to okres laktacji który trwał łącznie u moich dzieci 14 miesięcy miałam nareszcie dekold i czułam się kobieco.

to co kobiety z małym biustem nie są kobiece ?

Gość Gdybym miał wybierać
pomiędzy kobietą o ciele 13-letniego chłopca, a 13-letnim chłopcem, to wybrałbym to drugie :P

Gość mario84000000000000000000000
ja za to scigam marzenia siedze codziennie na kafe i trzepie sie do monitora, szukam głupków ktorzy chcieliby ze mną rozmawiać ale mi sie nie udaje bo każdy sie domyśla ze jestem półgłuwkiem z zanikiem mięśni i brakiem zwojuw muzgowych

no jestem bardzo szczupla mam malutkie cycuszki ale co mam z tym zrobić ? ciała sobie nie wybieram prawda ? trzeba lubić to co sie ma ;)