Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondina

samotni wlazic tutaj !!

Polecane posty

Gość Jastrzaa 590
Na którym na 4 ,5 spotkaniu noi zawsze sa zaskoczone jak sciagam bielizne przygladaja sie itp,a mi jest wtedy glupio i zle sie czuje,niemoge w chodzic do konca a nieraz niemoge wogule wejsc bo mnie boli i je. Wiec sex to porazka dlamnie :(. Myslalem juz o zabiegu chirurgicznym ale duzo kosztuje i moge miec problemy z wzwodem. Najlepiej mi jak zostane ksiedzem

Gość asdsdsa
Ojjjj już nie przesadzaj :P jak lubisz dziewczynki to księdzem byłbyś marnym :) Pozatym trafiały Ci się wyjątkowe chamki ! W dodatku ciasne ! Bierz się za starsze takie po 20stce . Nastolatki są z reguły ciasne ...I absolutnie żadnych zabiegów chirurgicznych ! Gdyby mój facet tak miał jak Ty to haha :D na pewno bym nie jęczała :P

Gość Jastrzaa 590
Ok ,dzieki za pocieszenia poszukam starszej dziewczyny ale niewierze ze bedzie inaczej. Niebede juz tu pisal bo mi glupio noi ten topik niejest o moich problemach wiec innych przepraszam i zmykam A pazdrawiam cie

Gość blondina
do asdsdsa: a co robisz ze nie czujesz sie samotna mimo ze jestes ? jak napisalas.. bo ja nie umiem sobie poradzic z tym wszystkim.. brak przyjaciolki kiolezanki wszystkie tylko zazdrosne jakies takie oddalone odemnie.. teraz krece z chlopakiem boje sie ze cos z nim zepsuje tak jak z moim poprzednim..wogole nie umiem sie otwierac przed chlopakami tzn nie umiem dawac im pocalunklow przytluac sie sama do siebie .. co o tym myslicie ?:(:(

Gość blondina
tam mialo byc : przytulac sie do nich sama od siebie zeby wyjsc z inicjatywa :(

Gość asdsdsa
blondina----myślę ,że w przypadku wszytskich zranionych osób najlepszym lekarstwem jest czas ! U mnie minęlo 5 miesięcy odkąd mnie zostawił . Rozmawiałam już z tyloma osobami na ten temat ktore mówiły ,żebym sobie dala spokoj...w koncu to robie. Uswiadomiłam sobie ,że jestem zbyt młoda żeby się przejmować tym ,ze facet mnie zostawił . Mam DOPIERO 21 lat i żtcie czeka na mnie otworem ! :) Dużo te daje obecność przyjaciół. Moje przyjaciółki ciągle są przy mnie i wiem ,ze zawsze gdy jest mi źle moge sie im wypłakac w rekaw . Trzeba zacząć myśleć ,że świat nie konczy sie na tym jednym . tEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU !! :D A Ty kręcąc z innym zachowaj odpowiedni dystns i najpierw przekonaj się czy On ma dobre intencje, czy jesteś dla niego kimś wiecej niz panienką na jedną noc :) dasz rade !!! Głowa do góry...bądź silna i powtarzaj sobie ,ze jest OK :)

Gość asdsdsa
Jastrzaa 590----będę 3mała kciuki za Twoje powodzenie ! :) trzymaj się cieplutko ! Pozdrawiam :)

Gość blondina
do asdsdsa: hmm wiesz chyba sie przekonalam ze niechodzi mi zeby mnie tzw zaliczyc .. ale ja jakos nie umiem sie przelamac tzn przytulic go pocalowac czy cokolwiek co robia kazde pary,.. co ja mam zrobic ? nawet nie mam kogos komu moglabym powiedziec to wszystko

Gość blondina
do asdsdsa : tam chodzilo ze niechodzi mu zeby mnie zaliczyc pomylilam sie zas