Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka bez ubranka

pytanie do men-ów

Polecane posty

Gość anka bez ubranka

czy Wy musicie ciągle bić tego konia oblechy jedne :O nie możecie bez tego żyć? Takie to przyjemne?

Gość Srebrny Pykacz
jak nam nie dajecie to musimy sie soba zajac sami. to nie to samo co seks ale wiadomo w pewnym stopniu rozladowuje napiecie i poprawia humor :)

Gość Komediant.
zajjeebiście, a teraz wypiieerdalaj jak się wyżaliłaś

Gość ollo. . . . .
Komediant. ma zryty beret :O

Gość anka bez ubranka
ale żeby 3 razy dziennie :O :D

Gość utu utu
777 - X ty chyba masz proteze zamiast fiuta :O

Gość koniobij pro 2.0
taa, z ch..em nie trzeba sie piescic jak z babą, nie robi fochów, nie ściemnia, nie powie że go głowa boli ;) wiec jak nam nie dajecie (jak już wspomniał przedmówca) to jak to mówią cofamy plebana, skalpujemy czerwonoskórego lub marszczymy freda...

Gość anka bez ubranka
jasne - walicie , walicie a później bzykanie Wam nie wychodzi:O i my na tym tracimy. Zamiast się starać o cipkę to lepiej do kibla i na ręcznym :D

Gość Adser
A tu Ania bez ubrania ma rację! Jak to robisz, to z seksem gorzej. Czasem zrobisz to w dzień a tu nagle jest ten dzień w miesiącu, że dziecko śpi i żona sobie przypomina, że ma męża! Skorzystałem z Twojej rady już wcześniej i mam kochankę.

Gość anka bez ubranka
jak masz kochankę to przynajmniej ktoś korzysta na Twojej potencji a nie tylko ból łapy i włosy między palcami :D

Gość anka bez ubranka
Carte - rosną :O po prostu rosną jak na drożdżach - sprawdź swoje :D

Gość co niby tracimy
bo za bardzo nie rozumiem. zainteresowanie kobietami??? oczywiście po zjeździe można na spokojnie rozejrzeć się za właściwą ofiarą do w bitki a nie za jakimś pasztetem, który tylko czeka aż facetowi jaja napuchną i w tedy to i takiej się fartnie. pewnie autorka należy do tej grupy kobiet, które szerokim łukiem omijane są przez facetów. nie przyzna się przed lustrem że jest zwyczajną grubą, pryszczatą lochą tylko swoje seksualne niepowodzenia zwala na koniobijców.

Gość anka bez ubranka
Carte - to Ty w końcu masz cipkę czy paukie bom nieświadoma :P

Gość anka bez ubranka
co niby tracimy - chciałbyś ale Twoje marzenia się nie spełniają :O

ja pałke ale przecież depilowane cipki widzę - wydawało mi się to oczywiste że pałkę - sprawdziłem jest na miejscu :D

Gość anka bez ubranka
daj fotke jak masz się czym pochwalić :)

Gość co niby tracimy
jakie niby marzenia. :O o czym Ty piszesz w ogóle do mnie? co tym razem chcesz mi i ludziom, którzy to czytają wcisnąć. zamiast zakładać tematy, o których nie masz zielonego pojęcia, lepiej zadbaj o siebie i się ubierz, czasy baroku i rubensowskich kształtów dawno się skończyły.

Gość daggmara
co niby tracimy --> ona chciała przez to powiedzieć, że Tobie już tylko stare lochy pozostają :D

Gość nieśmiały chłopiec
jak już z tym skończyłem. teraz mam własnego wała z kołdry, ukręconego pod najpiękniejszą dziewczynę z neta. :) jest nam zajebiście. w końcu się przełamałem i nie czuję potrzeby zjazdu pod jpe-gi. mój ejakulat w końcu trafia tam gdzie powinien a nie jak to bywało na monitor kompa.

Gość co niby tracimy
daggmara... "stare lochy" jak to określiłaś są o niebo lepsze od tych pustych suk, którym się wydaje że jak są młode to nie widać jak im się wylewa brzuszysko za pasek a krótka spódniczka nie jest dla młodych a dla dziewczyn, kobiet, które mają zgrabne nogi.

Gość daggmara
"stare lochy" jak to określiłaś są o niebo lepsze od tych pustych suk, którym się wydaje że jak są młode to nie widać jak im się wylewa brzuszysko za pasek" - a Ty to pewnie wyglądasz jak model, co? :-o A po drugie jak śmiesz nazywać kobiety "sukami", wydaje Ci się, że kim jesteś?? Ciekawe ile razy przespałeś się z taką młodą suczą o jędrnym ciele. Aha - i nie każdy ma zgrabny, płaski brzuch, zamknij tego playboya, bo się napatrzyłeś na wyretuszowane zdjęcia.

Gość dziki mikiii
dorry, jak ktos ma zywiol, i jest jurny, to masturbacja nie wplywa na seks, taka jest prawda. A tak nawiasem, jest przyjemna i czasem aby zycie mialo smaczek, raz kobietka w łożku, a raz ręki użyć trzeba czasem

@ anka bez ubranka ale żeby 3 razy dziennie? :O" 3? rękodzieło? to jest dużo? :D

Gość anka bez ubranka
Ja nie wiem ile to dużo :D ale moim zdaniem gdyby faceci nie ciosali sęka to bardziej zabiegaliby o względy kobiet. A tak to sam sobie wystrzeli na wiwat i idzie spać :O

Gość Johnny Bravo 123456789
co to znaczy ciagle???z kim Ty sie zadajesz dziewczyno??? :o

a po co zabiegac o wzgledy kobiet, skoro zwykle najlepszym zabiegiem jest posiadanie fury za 50K, mieszkania za 350K i pensji 6K na miecha? mając te wszystkie rzeczy, wiekszosc kobiet poleci w te pędy bo to znaczy ze jest to wydolny samiec, i mozna się nim zająć. Problem w tym, ze nie posiadam powyższych, a improwizowanie ganiając sie po hotelach, jakos do mnie nie przemawia :D skutkiem czego odpuszczam. Poza tym do stałego zwiazku mnie nie ciągnie, a na FF jakos mało chętnych :classic_cool: poza tym nawet jezeli, to znowu pojawia sie kwestia zacisznego lokaliku. Zresztą, dawnymi czasy zabiegałem, z mizernym efektem - teraz byłoby pewnie inaczej, bo dorozumiałem wiele rzeczy, i zmieniłem się, ale nadal nie mam mieszkania. Gdyby kobiety były chetniejsze, a nie patrzyły na sex przez pryzmat "poswiecenia" "obrazania się" za ofertę, tez byłoby inaczej - dzis był temat na jakims forum, i kilka stwierdziło ze na proste pytanie o możliwość póscia do łózka strzeliłoby w pysk, zamiast po prostu powiedziec nie, dziekuję. Czemu? Czy to jest naprawde takie hanbiące? przeciez to w pewnym sensie komplement (jesteś atrakcyjna), kazdy normalny facet byłby dumny, ze ma branie. Wszystko to nie sprzyja staraniu, wiec łatwiej, faktycznie, strzelic sobie przed snem na wiwat i tyle :classic_cool: