Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co zrobić.

Boję się seksu po porodzie.

Polecane posty

urodzilam 7 lat temu,przytylam 26 kg,rozstępów też się nabawilam.nie moglam na siebie patrzec.mialam cesarke.wyszlam ze szpitala po porodzie i moj maż nie mogl sie doczekac kiedy sie pokochamy.balam sie,ale postanowilam sie przelamac.pomyslalam sobie ze jezelimnie kocha to nic mu nie bedzie przeszkadzalo.i nie pomylilam sie co do niego.nigdy mi nie powiedzial ze jestem gruba czy mam brzydkie cialo.po jakims czasie schudlam,no coz,rozstepy zostaly alekochamy sie inasze pozycie jest super.nie wastydze sie niczego.jezeli mnie kocha to kocha mnie taką jaka jestem.i wlasnie tak jest. droga autorko! musisz po prostu sie przelamac i sprobowac

Gość 222222222
A jak bym porozmawiala z mezem. Zapytala go jak jest. Skoro on Cię dotyka to może mu wcale to nie przeszkadza?

Gość Nie wiem co zrobić.
Rozmawiałam już z nim. Powiedziałam, że się wstydzę pokazać mu nago. Czuję takie obrzydzenie do swojego ciała, że nie wyobrażam sobie, żeby mnie oglądał. Jak idę się kąpać to zamykam się od środka. Ostatnio poszłam spać poczułam jak mąż mnie dotyka. Myślałam, że spalę się ze wstydu. Nie jestem jakąś Matką Polką ale nie potrafię..............

Gość Nie wiem co zrobić.
Chyba się zmuszę do seksu bo mam straszne wyrzuty sumienia , że mąż jest nieszczęśliwy.

Gość no body
Jeśli uważasz, że Twój mąż kocha Cię tylko za wygląd to jest to przykre. Ja tam kocham swoją żonę przedewszystkim za to kim jest, za to so prezentuje sobą a nie za to jak wygląda. Nie wygląda może jak miss polonia, ale dla mnie jest najatrakcyjniejszą kobietą na świecie.

ja kochalam sie z mezem 4 tygodnie po porodzie sn,nie zauwazylam zeby cos mu przeszkadzalo a byly i kg i rozstepy,maz byl przy porodzie,odcinal pepowine. uwazam ze teraz jej lepiej niz przed

Gość Ja miałem
Po porodzie moje kochanie miało problemy z macicą przez to seks był odsunięty o 4 miesiące ale za to jaki przyjemny,pieszczoty,super sprawa ,a nadwaga rozstępy i strach przed nową ciąża przy stosunku znikają ,na rozstępy są teraz maści i przynajmniej mnie jej troszkę zdeformowane ciałko wtedy wcale nie przeszkadzało ,bo kocham żone jaka jest i za to że mamy potomstwo ,a dziurka wcale nie była taka lużna niż przed porodem,więc nie powinnaś się przejmować ,tak jak ktoś wcześniej napisał jak na tyle wstydzisz się swojego ciała to są koszulki tiulowe wtedy apetyt twojego będzie wiekszy bo będzie ciekawy jak każdy facet co się pod nią kryje ,nie możesz także się odsuwać jak chce cię pieścić bo wtedy będzie podejrzewał że coś z tobą nie tak jest,i myślę że jak się przestaniesz zamartwiać nad swoim ciałem psychicznie to na pewno pomoże ci to w seksie i na pewno będzie przyjemnie dla was obojga

Gość Nie wiem co zrobić.
A co będzie jeśli mu się nie spodobam fizycznie tzn. moje ciało? Im dłużej to odwlekam tym bardziej się boję. Nie potrafię już sobie wyobrazić np wspólnej kąpieli. :-(

Gość różowa pomarańcza
ja się zmuszam do seksu bo boję się, że mąż mnie zostawi ale nie czuję si ę z tym zbyt dobrze :-(

Gość Taka jedna Justyna
dlatego ja odrazu mowie ze wole miec cesarke niz miec pozniej rozklapcioszke:)

Gość Taka jedna Justyna
Ale z drugiej strony znowu ten poorany brzuch po cc.

Gość 54646514
rozklapiocha jak nic jak miał za dużego, to teraz ujdzie. jak miał takiego w sam raz, to sobie polata trochę jak miał małego przed, to teraz możesz mu ucho nadstawić pozdrawiam