Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekologia.pl

suchosc pochwy - zakazenie?

Polecane posty

Gość ginekologia.pl

sluchajcie mam 22 lata bardzo dlugo walczylam z grzybica pochwy az w koncu od dluzszego czasu chyba jest w porzadku. niestety podczas seksu nie nawilzam sie. delikatnie moze ale bez lubrykantu nic by z tego nie wyszlo. nawet jak sama inicjuje sex to nie moge sie nawilzyc-wczesniej nie mialam takiego problemu. gdzies uslyszalam ze to moze byc wina zakazenia. chodze do ginekologa dosc czesto-nic nie zobaczyl. dodatkowo mam problemy z prolaktyna ale nie wiem czy to ma zwiazek. czy ktoras z was tak miala? *mimo ze chodze do ginekologa odkad skonczylam 14 lat wstydze sie akurat o tym prolemie powiedziec lekarzowi. wiem ze niby nie powinnam ale jakos mam wrazenie ze bedzie patrzyl na mnie z politowaniem.dodatkowo zawstydza mnie obecnosc pielegniarki.

Gość ginekologia.pl
upuupup

mam dokaldnie taki sam problem...kiedys gadalam o tym z ginekologiem i stwierdzil ze po wzgledem zdrowia wszytsko jest a to ze mam sucho to moge jedynie zmienic przedluzajac gre wstepna albo uzywajac jakichs nawilzaczy ;/ ale mi sie wydaje ze to nie tu jest problem....bo u mnie to zalezy od dnia itd. czasem mam tak morko ze szok..a czasem to sucho mimo ze mam wielka ochote na sex..

Gość ginekologia.pl
no ja mam taki problem gdzies od pary miesiecy. wczesniej tez zalezalo od dnia. a teraz czy mam ochote czy nie bardzo jest to samo. dosc sucho i male rozluznienie... jestem z facetem 4 lata nigdy nie mial problemow zeby mnie rozgrzac.