Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaxs

pofarbowałam na ciemny braz a chce teraz blond Błagam piszcie co mam zrobic ...

Polecane posty

Gość kasiaxs

błagam juz niewiem co mam robic ...:( chciałbym miec włosy blond moje naturalne to ciemny blond a pofarbowałam je farba jakies 1.5 miesiaca temu na ciemny braz farba juz troszke wyblakła (troszeczke) i juz mam troszke odrosty co mam zrobic nie ma opcji zebym poszła do fryzjera :( a jak rozjasniaczem to jak to sie robi i ile ten rozjasniacz kosztuje ?? on pali włosy ?? prosze odpiszcie mi ! z góry dziekuje :)

Nie rób tego sama w domu rozjasniaczem. Po pierwsze i tak nie wyjdzie ci taki kolor jak chcesz, po drugie mozesz spalic włosy.

Gość kasiaxs
a co to znaczy spale ?? i co by mi sie stało a jak bym pofarbowała na blond włosy to co by mi wyszło?

skoro nałożyłas wczesniej ciemna farbe, i chciałabyś teraz nałozyc rozjasniacz, a nie znasz sie an tym ( przepraszam,a le staram sie ci wytłumaczyć) mogłabyś spalic włosy, czyli zrobiłoby sie siano.

Gość kasiaxs
to co ja mam teraz zrobic?? :(:( do fryz, nie pojde bo nie mam kasy :((((

Gość kasiaxs
a gdybym sobie kupiła szamponetek tak jaka trszoke jasniejsza i tak coraz jasniejsze kupowac?

Gość kasiaxs
sorry ze jestem taka natretna ale .... jeszcze jedno a gdybym pofarbowała szamponem na blon wyszedłby mi pewni jakis zółty albo rudy i jakby jeszcze raz pofarbowac tez na blon to co by mi wyszło ?? czy spaliłabym włosy czy cos ?? dzieki:)

Gość kasiaxs
super pozostaje mi tylko czekac az zejdzie farba a niewiesz ile bym musiała czekac ?

Gość kasiaxs
można to jakos przyspieszyc??:(