Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOKO Ona

W dżinsach na poprawiny?

Polecane posty

Gość JOKO Ona

Wypada iść w rurkach na poprawiny? Pewnie mnie zaraz zjedziecie,ale nie chodzę na wesela i poprawiny więc nie wiem.Do dżinsów czarny żakiet grzybek A form rękawki 3/4 elegancki,czarne szpilki.Co o tym sądzicie?

No wiesz, też zależy od tego, w jakim przedziale wiekowym będą goście. Bo jak będzie dużo ciotek, babcie, to Cię zaraz obgadają, całą imprezę będą Cię obgadywać i tylko będziesz miała zepsutą zabawę.

Gość JOKO Ona
Nie wiem kto będzie nikogo nie znam tylko parę młodą :( I tak muszę wydać kupę kasy.Więc na poprawiny szkoda coś kupować,niby mam spódnice ładne, ale wolałabym w dżinsach i eleganckiej bluzce.

Gość JOKO Ona
Nawet nie wiem gdzie będą te poprawiny.Z resztą to nie moja rodzina :-D a ja będę się dobrze czuła w dżinsach

Nie lepiej czarne rurki zamiast dżinsów? Mimo wszystko czarny to czarny. Spokojnie takie spodnie gdzieś potem ubierzesz, a jednak są ciut bardziej eleganckie od dżinsów.

Gość JOKO Ona
Wiem że czarne eleganckie ale ja jestem za szczupła,poza tym cała na czarno jak na pogrzeb :o

Gość JOKO Ona
Ale przecież na poprawinach to już powinien luz być :-D

Powiem Ci, że sama poszłabym tak ubrana na poprawiny, tylko najgorsze są te ciotki, co to pierdolą jak głupie o tym, kto i jak się pokazał. Mnie by to osobiście troszkę psuło zabawę. Ale jeżeli Ty masz gdzieś takie gadanie, to idź tak ubrana i baw się dobrze. ;)

Gość JOKO Ona
Ta zrobię riddle :-D

Gość JOKO Ona
Z resztą to wesele u znajomych,a nie w rodzinie.Więc mam gdzieś cudze ciotki :-D

Gość JOKO Ona
riddle nie wiem czemu,ale nie chce mi się iść :( Znam tylko parę młodą.Ale myślę żę po paru głębszych się rozkręcę :-D

Ja zawsze, ale to zawsze mam tak, że jak nie chce mi się gdzieś iść, to potem super się bawię. Pewnie w Twoim przypadku też tak będzie.