Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia dziewczyna

niechce zyc..

Polecane posty

Gość glupia dziewczyna

Rzucił mnie rok temu, ciągle mialam nadzieje.. on ją podsysał.. mówił że kocha.. Pamiętam wszystkie dobre chwile z nim, mial byc slub, była ciąża- ale niestety, dlugi zwiazek.. Teraz nie mam nikogo, 23 lata, 5 zmarnowanych lat i rok tęsknoty. A on jest w najlepszym dla faceta wieku, zeby wylowic, jakąs młodą glupią dupę.. Nienawidzę go:( A ja wszyscy faceci zajęci..

przeciez mloda jestes, gdybys miala tyle lt co ja to bys moze zaczela sie martwic:)daj sobie czasu ja tez przez to przechodzilam, tylko nie podsysaj wspomnien ciaglym mysleniem o nim o tym co bylo zyj normalnie a z czasem jakby te wspomnienia stana sie mniej bolesne..

Gość głupia dziewczyna
Tylko, ech każdy kogos ma.. a ja bujałam sie z nim tyle czasu. Miałbyc slub, miało być pieknie.. i kopnął mnie w dupę:( kochałam Go:( kocham.. ale jestem stara...Zmarnowałam tyle lat zycia..i po co.. cierpię tylko:(

Gość glupia dziewczyna
Niedlugo moje 23 urodziny, dwa lata temu dal mi pierscionek..na urodziny:P Rok temu urodziny samotne.. te równiez takie będą:(

Gość glupia dziewczyna
zniszczył mi zdrowie i psychike.. on nie odczul tej ciązy wtedy.. a ja:( kurcze ninawidze go.jestem stara, głupia.. A on może uganiać sie za 18 letnimi siksami:(

Gość olej tego Andreja albo napisz
do only . moze jest sposob , ktorego szukalysmy :)