Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana mała księżniczka

facet egoista

Polecane posty

czasem myślę ( zauważam) ,ze moj facet jest egoista. gdy rozmawiamy na jakis powazny albo blachy temat....on czesto uwaza, ze sie czepiam, ze mam pretensje... gdy mu cos nie lezy poprostu chce konczyc rozmowe, mowi ,ze mu zle.... chyba wogle nie liczy sie z moimi uczuciami :( sprawia mi takim zachowaniem ogromna przykrosc...po wielokroc zastanawiam sie czy taki uklad ma sens... czy aby nie kosztuje mnie za duzo lez... on jest jedynakiem...sam przyznaje ,ze jest na swoim punkcie przewrazliwiony... ogolnie to dobry ,czuly i inteligentny facet... ale ten egoizm potrafi wiele popsuc :( jest mi zle. on potrafi byc czasem nie czuly na lzy...mowi ,ze to forma szantazu ( po czesci ma racje) ,ale zamiast wyciagnac dlon...on unosi sie honorem i odwraca na piecie. gdy np. mamy sie spotkac ,dochodzi do jakiejs nie milej wymiany zdan i mowie :to moze przelozymy spotkanie - to on odrazu mowi : jak chcesz, dobrze , skoro taka twoja wola . nie wiem czy zniose taie traktowanie . wprawdzie nie zdarza sie to bardzo czesto ale jednak :((( doradzcie cos. co wy o tym sadzicie?

Gość inna ksiezniczka
musisz sie zastanowic czy chcesz z kims takim isc przez zycie,bo powiem szczerze nie wydaje mi sie ze wiele sie zmieni.Facet egoista to bardzo trudny typ!!:(

wlasnie...dlatego mam tyle watpliwosci....zalezy mi na nim, bo to naprawde wartosciowy facet...,ale nie chce by tak sie zachowywal bo naprawde odpuszcze

Gość inna ksiezniczka
wiem ze to trudne ale pomysl czy chcesz co chwila plakac w tym zwiazku??sama dobrze wiem ze takie cos ciezko zakonczyc ale to chyba najlepsze wyjscie!🌼