Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

CZY........

Polecane posty

jeżeli nie przystąpię teraz do bierzmowania to czy mogę w przyszłości mieć problemy ze ślubem kościelnym/swoim pogrzebem :O???

pogrzebem, hłehłehłe:P nie wiem, jak z pogrzebem, ale ze slubem to chyba tak :]

Draż ))) :D :D :D ale się za Toobą stęskniłam :D Gdzie się podziewałaś??? a odpowiadając na Twoje pytanie to tak, nie udzielą Ci kościelnego ślubu ani nie zostaniesz matką chrzestną jeśli nie będziesz miała bierzmowania :O

Gość kakakakaka
Pogrzebu też nie będzie!!!!!

czy jeżeli teraz nie jestem "gotowa psychicznie" :P do bierzmowania to czy mogę je sobie przełożyć??

cześć Biedron! z pogrzebem to już właściwie TY nie będziesz miała problemu :classic_cool:

ale mi problem - dajmy na to tydzień przed ślubem ksiądz ci zrobi bierzmowanie i po sprawie będzie mniej chrzanienia niż w szkole

leniwiec-->:D:D:D:D:D:D:classic_cool:🖐️🖐️ ja też tęskniłam :D:D:D:D byłam na wakacjach,a teraz do szkoły chodze:O:O:O:O:O a ciebie jakoś też nie mogłam złapać:D:D:D:D choć siedizałam tu dzień i noc,dosłownie:classic_cool:

lenwiec- skoro złąpałam Cie tu przypadkeim :classic_cool: powiedz mi czy dlaczego skasowali "nasze" popołudniowe tematy 😭

fajnie-->to można tak :P:P:P:P??:classic_cool: bo szczerze mówiąc mam lepsze rzeczy do roboty niż słuchanie pierdół jakiegoś przegrańca,gdy jest mi zimno w tyłek :O:O:O:O:O fajnie by było jakbym nie musiała chodzic na to posrane przygotowanie:classic_cool:

carolyna-->nie,ale moj dzien wygladal tak po 15 jestem w domu,bakne cos na odwal(najczesciej polski :P:D:D) ogladam mode na sukces:classic_cool: mam chwilke i jestem na kafe,potem ide na angielski,wracam,wchodze na kafe,ogladam na wspolnej,wchodze na kafe,myje sie,wchodze na kafe :classic_cool:,ide spac sprawdzajac ostatni raz co na kafe:O:O:O:O:O:O:classic_cool:

no jacha że można w warszawie na pl. trzech krzyży jest kościół gdzie co tydzień masowo bierzmują wiernych, którym się to wcześniej nie udało, wystarczy mieć odpis aktu chrztu - tak mi ksiądz w liceum mówił

Draż...ja byłam ostatnie 2-tygodnie na urlopie :D ale dlaczego wcześniej Cię nie widziałam??? Może pisałaś pod innym nickiem ;) :D cholerka-nie mam pojęcia :O właśnie ich szukałam ...i szukałam...itd 😭