Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intuicja

Sprzedam krem Diprobase i płyn leczniczy Oilatum na skórę atopwą

Polecane posty

Witam, mam do sprzedania rewelacyjny krem na skórę atopową Diprobase w ekonomicznym opakowaniu 500 g. Bardzo dobrze natłuszcza. Idealny dla naprawdę przesuszonej skóry z AZS. Świetny nawilżający krem dla skóry atopowej, wsiąka bez śladu w ciągu paru minut. Wskazania: Wspomagająco podczas przyjmowania glikokortykoseroidów, alergicznych i zapalnych chorób skóry ( skóra atopowa) , a także w okresie remisji przewlekłych chorób skóry lub w ostrych stanach zapalnych skóry, gdy kortykoterapia nie jest już konieczna. Moża go stosować zarówno u dzieci jak i dorosłych. Dawkowanie: Zewnętrznie. Cienką warstwę kremu nanieść się na skórę (tak często jak to jest konieczne) i delikatnie wcierać. W razie pytań lub wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą. Skład: 1 g kremu Diprobase zawiera: chlorokrezol, fosforan sodu dwuwodny, kwas fosforowy, wazelinę białą, parafinę płynną, cetomacrogol 1000, alkohol cetostearylowy, wodę. Data ważności: 2012 rok. Producent: Producent: Schering-Plough Labo N.V., Heist-op-den-Berg, Belgia. Produkt przywieziony z Anglii posiada opis i instrukcję użycia w języku angielskim. Produkt jest dostepny tylko w aptece. U mnie możecie go dostac wchodząc na stronę: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=735170253 W sprzedaży mam również leczniczy płyn na skórę atopową OILATUM. Zapraszam!!!

Gość diduch
witam jestem zainteresowany kupnem tego kremu prosze o kontakt 516793225

Gość diprobase
Sprzedam 4butle Diprobase po 500ml.25zł za jedno plus koszt przesyłki.Pozdrawiam Kasia radek777@vp.pl