Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bronka bez ogonka

Lucid dreams i OOBE

Polecane posty

Czy ktos to praktykuje? Jakim sposobem wprowadzacie sie w ten stan? Ja probowalam wieke razy, niestety bez skutku :( zawsze zasypialam, zaczesm zdarzaly mi sie pojedyncze szarpniecia noga, ale to wszytko. Bardzo chcialabym sie tego nauczyc, ale nijak nie potrafie. Czy choroby na tle neurologicznym moga byc przeszkoda? I czy to prawda, ze bawiac sie w takie rzeczy, czlowiek otwiera sie na dzialanie jakichs, nazwijmy to, zlych mocy?

ja się nauczyłem jak jeszcze nie do wiary w tvn leciało. niestety nie powiem ci jak się tego nauczyłem bo nie pamiętam. teraz, że tak powiem, mam to automatycznie :P nic nie muszę specjalnie robić przed snem by go kontrolować. czego się można obawiać. możesz się np. uzależnić od tego. jak mam wolne od obowiązków parę dni to potrafię przespać po 12h na dobę. w podobnym temacie na tym forum też jakaś laska miała to samo.

Ale ci zazdroszcze :( A jakies wskazowki, cokolwiek? Powinno sie lezec na pleckach, rece wzdluz tulowia -to wiem. Ale czy powinno sie byc przykrytym? Trzeba sobie cos powtarzac, jakies zwroty, zdania? I jeszcze jedno, czy podczas takiego snu normalnie sie wypoczywa i regeneruje, czy moze budzisz sie jeszcze bardziej zmeczony niz zasypiales?

nic nie powtarzam, leżę na boku, na plecach, brzuchu, tak jak mi wygodnie. jak normalny człowiek. przed snem włączam discovery czy jakieś 4funtv i przy tym zasypiam. jak się śpi po 12h to wiadomo że się budzi zmęczonym a tak zwykle to po 5-7 i jest ok.

Gość ja tam wole robić koło
dupy znajomym.. wtedy to dopiero się człowiek wysypia :p a nie tam jakies oobe :o

Xymena, nie moge obiektywnie stwierdzic ze to je glupie i lepiej zajmowac sie czyms przyzmiemnym, skoro nawet tego nie sporbowalam :) Jesli sprobuje i mi sie nie spodoba - wtedy OK :P A ma ktos jakis pomysl dlaczego mi sie moze nie udawac? :-O

a siedźcie sobie dalej przy ziemi, wy pozbawione wyobraźni ludziki :P idę zaraz polatać, bzyknę nową miss polski :P a potem... świt i do roboty :(