Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj_dzien

Oto jak wyglada moj dzien.

Polecane posty

Gość gdshtgds
jak nie chcwali sie tym kim sa jej faceci to tym ze ma długie nogi i jest dziewczyną sprężyną eh żal

Gość gryzipióra -.-.-
Widzę ze jedziemy na tym samym wózku.Ja żeby nie zwariować wymyślam wciąż nowe" pseudo pasje" ,mam 2 prace,studia ,zajęcia ruchowe ,podróze i co z tego skoro i tak zawsze wracam do pustego mieszkania w którym nie ma do kogo twarzy otworzyć:( Odpalam wtedy tv żeby coś do mnie gadało ,ale to nie to samo co żywa istota :) Myślałam o zakupie zwierzątka ale najpewniej zdechłoby z głodu wiec ......

Gość martwy za życia
a oto moj dzien: wstaje o 6.30, biore prysznic, czasami sie onanizuje zjadam sniadanie wychodze do pracy siedze 8 godzin wykonujac prace ktora nie ma zadnego sensu wracam do domu czytajac brukowca robie sobie sniadanie surfuje po necie, czytam kafeterie ide spac

Gość wernikus
A mój: wstaje 6.30 pół godz. później jadę do pracy 8 h "dziwnej" pracy,czasem o wiele dłużej :) 16.00 jestem z powrotem w mieszkaniu czytam,oglądam,surfuje kąpiel i posiłek rozmowa tel. z dziewczyną,w międzyczasie smsy 23.00 się kładę,czasem się masturbuję przed snem:) zasypiam przed tv.