Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaa

sex z kolegą...

Polecane posty

Ja uważam ze my Polacy jeszcze jesteśmy za bardzo starodawni. Przecież sex takiego typu to jest nie lada przyjemność ale my pózniej bierzemy do bani gorzej niż ksiądz . Ja mieszkam za granica i tutaj są kluby gdzie malrzenstwa chodzą żeby przeżyć ten dreszcz a co dopiero kolega

od 3 godzin rozmawiamy na gg :) jest fajnie nawet powiem, że bardzo fajnie :D ale nadal omijamy ten temat :( może to i dobrze... na razie jest dobrze i nie chce zapeszać :P najbardziej to chyba już chcę tego, żeby było między nami dobrze, a później się zobaczy... :)

ehhhhhhhhhhh jestem totalnie nie wyspana :) rozmawiałam z nim od 16 do 00:30 może z godzinkę mieliśmy przerwę ale to tak łącznie przez cały czas :) nie wytrzymałam i napisałam mu, że nie mogę znieść jego zachowania, że bardzo mnie boli jego obojętność i że chcę żeby wszystko między nami było OK :D wyjaśniliśmy sobie kilka spraw i chyba jest dobrze :) ja nie będę naciskała, co ma być to będzie, ale na szczęście teraz jest już dobrze :P

postanowiłam ,że spokojnie będę czekała :) nie będę się nakręcała, tylko wykaże się rozsądkiem :D czas pokaże cz coś z tego w ogóle będzie... nie chcę na niego naciskać, ale też nie mogę zostawić tego w spokoju, od czasu do czasu muszę coś zrobić żeby widział, że nie jest ni zupełnie obojętny :)

Gość ene due rike fake
do TAAAAA to daj mu jeszcze kilka razy !~!!!!!!! co za pusta baba jestes !!!!

a czy ja mówię o pójściu do łóżka z nim??!! więc sam/sama jesteś pusta! jeżeli nie rozumiesz sensu wypowiedzi to się zamknij i siedź cicho ... takich ludzi jak Ty powinno się tępić na Kafe :/

Gość chcę więcej!
Wiem,wiem...trochę się spóźniłem...Ale jestem ciekaw,jak tam między wami jest?

Gość Agnesss27
Mieszkam w Irlandii i za każdym razem jak jestem w moim rodzinnym mieście w Polsce umawiam się z przyjacielem jeszcze z licealnych czasów. Pewnego razu na imprezie, pod wpływem napojów procentowych ;) wywiązał się między nami konkretniejszy flirt i boom :) Jeszcze tego samego wieczory wylądowaliśmy w łóżku i dość poważnie pogłębiliśmy znajomość hihi... I tak od około 2 lat, jak tylko jest okazja rzucamy sie na siebie. Uwielbiamy ten brak zobowiązań. Znamy sie już 10 lat wiec pozwalamy sobie na spełnianie każdych zachcianeczek, nawet tych najbardziej perwersyjnych. To jest jak narkotyk ;D

Gość xxl-men
Ja mam seks z kolezanka z pracy. Ma meza, jest szczesliwa mezatka, ale lubi seks. Robimy to jak jestesmy razem w podrozy sluzbowej. Bierzemy w hotelu zawsze pokoj dwoosobowy.

Gość PIotras1983
Co w tym dziwnego Mój kolega jest samotny zaproponował seks koleżance ładnej a to bardzo łądnej zapytał sie jej a ona mu powiedziła o 22:00 u mnie w domu ale zabezpieczeniem to robili Boże nic nie na siłe On jej powiedział że tak bardzo by chciał że dawno tego nie robił dziweczyna to przyjeła.Co w tym dziwnego boże uprawiali seks ze sobą on też potrzebowała on też to mu dała a dlaczego wszyscy zaraz dzi wka itd seks to sprawa normalna boże.A i tak po jakimś czasie do nich zaiskrzyło i zaczeli sie spotykac a teraz są 2 lata po ślubie dla mnie to historia wspaniała.Znam troche z otoczenia ludzi co w ten spoób robili seks z koleżanką samotni normlani pracujący ludzie w pewnym momencie nachodzi ochota na seks po rozmowach grzecznie i z kulturą

Gość GOŚĆ01
I pomyśleć, że z moja ukochaną 9 lat udało nam się bez, ale wtedy się czuje, że uczucie nas trzyma a nie nic innego:)