Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karollllllllll23

czy to obciach?

Polecane posty

Gość Karollllllllll23

A wiec w moim mieście jest sadek bez właściciela, taki dość spory i ostatnią wybrałem się tam i nazbierałem sporo gruszek, jabłek i śliwek. Sadek jest w okolicach bloków i moja dziewczyna mówi że robię wiochę, ale czy to naprawdę wiocha jak można se nazbierać coś za darmo zamiast płacić za to w sklepie?

Gość Karollllllllll23
ladaco tak bo?

Gość gf by h uv
nie, nie obciach, tylko zaradność :)

Gość Karollllllllll23
nie ten sadek jest niczyj tz niby miasta bo co raz jest wycinany i na jego miejsce stawiane są bloki. Ale z tego co widziałem nie tylko ja zbieram sobie owoce.

czyli zaradnością też nazwiesz zabranie z pola 100kg ziemniaków czy poprostu zwykłym złodziejstwem:D

tylko ty bierzesz..bo tylko ty jesteś łasy na te owoce nie pójdziesz jak człowiek do sklepu tylko jak zwykły szabrownik na cudze:D:D

Gość czarpoma
no bez przesady.ja tam tez bym zbierała.nie widze problemu

Gość Zaaaackaaa
Zaden obciach. U mnie całe osiedle jest otoczone polami. Połowa ludzi po zmroku chodzi na ziemniaki, marchewki,kukurydze, kapuste, jak dobrze poszukasz to i na truskawki mozna sie zalapac :) I co? Nikt się nie śmieje...

Gość jak to niczyje
należy to do miasta, więc nie jest niczyje, a Ty jesteś głąb!

Gość Karollllllllll23
ale tam poza takimi jak ja nie zbiera tego sad nie jest ogrodzony ani nikt tego nie zbiera i nie sprzedaje...

ze wam co siegacie po cudze zaraz w tym samym miejscu reka nie uschnie to ja sie dziwie ..wiecie:D:D:D

Gość ladaco pieprzysz
jak potłuczona a po zmroku pewno wyjadasz zeschnięte truskawki z przybioedronkowych kontenerów :classic_cool:

Gość do Zaaaackaaa
a to to już patologia, już sobie wyobrażam co za ludzie tam mieszkają, że kradną warzywa ludziom, którzy je posadzili

Gość suśnia
to lepiej żeby te owoce zgnily ? I chyba jest róznica pomiędzy zbieraniem cudzych ziemniaków - które ktoś posadził 4 miesiace temu - a zbieraniem owoców w opuszczonym sadzie

Ladaco mu zazdrości tych gruszek i jabłek za free :D Moim zdaniem żadnej wiochy nie robisz ;)

Gość a co do rzeczy ma
ogrodzenie? Ja mogę mieć swoją działkę i nie musi być ogrodzona i znaczy to, że Ty możesz mi włazić na moją dzałkę. Poza tym jeśli coś nie jest Twoje, to nie masz prawa miastu, pańswu czy zwykłym ludziom cokolwiek podkradać!

jesteście niewychowani i niekulturalni ..mówie do tych co wyciągają reke po nie swoje..jak można...do pracy sie weźta i zapracujcie sobie na owoce a nie kraść z pańskiego:D:D:D

Gość suśnia
Zaden obciach. U mnie całe osiedle jest otoczone polami. Połowa ludzi po zmroku chodzi na ziemniaki, marchewki,kukurydze, kapuste, jak dobrze poszukasz to i na truskawki mozna sie zalapac no to to ju z jest zwykłe zlodziejstwo

Gość odezwali się obywatele
państwa, w którym korupcja, kradzież i oszustwo to chleb powszedni, nie pierdolcie świętojebliwi, bo sami byście poszli z przyczepą, gdyby się nadarzyła okazja!

Gość Zaaaackaaa
Otoz normalni ludzie, zadna patologia :) Z ta polowa to moze przesadzilam, ale bardzo duzo osob korzysta. Mają pod nosem za free, to po co kupowac? Ja tam biegam codziennie, wiec widze :) Gospodarze wiedza o tym i nie reaguja, no to chyba nic sobie z tego nie robia?