Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę nie kasować tematu

creditepolska.pl

Polecane posty

Mamy poważne kłopoty finansowe. Ta firma creditepolska.pl proponuje kredyt. Ma to polegać na tym, że pożyczą nam sporo pieniędzy ,żeby spłacić kredyty i ew. inne zadłużenia - ale pod zastaw domu. Potem mamy im dać 15000 na wyczyszczenie BIK i następnie oni załatwiają nam już kredyt bankowy (żeby ich spłacić). Wychodziłoby ok 600zł raty co miesiąc przez 15 lat. Ma już może ktoś doświadczenie z tą firmą? To naprawdę dla mnie ważne. Czy ktoś wie czy to nie oszuści? Nie chcę stracić domu....

Właśnie o to chodzi, że nie chcę mieszkać pod mostem. Mamy naprawdę duże problemy a oni proponują takie coś. Boję się, ale muszę coś zrobić :-(

Nikt nie zna tej firmy?

podnoszę, bo ważne dla mnie.

Może o tej porze ktoś będzie wiedział ?

Dziewczyno a od kiedy płatne jest czyszczenie BIK-u ? po drugie jaki bank spłaci ci kredyt zaciągnięty w takiej firmie tym bardziej z obciążeniem hipoteki ?Wszak jest opcja spłaty kredytów czyli konsolidacji po zastaw hipoteki (czyli zamiana drogiego kredytu na tańszy )ale wątpię żeby bank dał zgodę na firmę której nikt nie zna . Jak byś wzięła od nich kredyt (tej firmy)to masz udokumentowane ,ze spłaciłaś inne długi(bo na to przecież bierzesz kasę )too sama wysyłasz do BIK-u informacje wraz z drukami spłaty ( z potwierdzeniem o spłacie z banków w których byłaś zadłużona )że maja cię wykreślić na takiej i takie podstawie i to wsio ,żadnej opłaty w wysokości (((15 tysiaków ???))) Daj sobie spokój bo na prawdę zostaniesz bez dachu nad głową ,chcesz zrobić konsolidację ,sama rozmawiaj osobiście z dyrektorem banku co chcesz ,co możesz zaoferować i co oni mogą ci dać ,jak chcą się zabezpieczyć itp .Nikt ci takiej ciężkiej sprawy nie załatwi z bikiem tym bardziej bo pewnie masz zaległości na kilka miesięcy,że teraz tak ci się piekli .