Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Powiada się, że Luśka spodziewa się trojaczków.

Polecane posty

Gość Psedłonim_
Za mną także latasz, Samiczko?

Psełdo ja niczego nie sugeruje tylko stwierdzam fakty,np zs biega biega po topikach z zasuszonym kwiatem i z nadzieją w oczach że kadarka to retro sami, rozumiem, ze nasza umowa juz nieaktualna? w porzadku :-)

no oczywiście ze nieaktualna ,wyżywaj sie na mnie,a zostaw w spokoju nadzieje:)

Psełdo za Tobą nie latam (już),postanowiłam Cię kochać skrycie i nieszczęśliwie:(

no oczywiście ze nieaktualna ,wyżywaj sie na mnie,a zostaw w spokoju nadzieje nadzieja to tez ty?? nie za duzo pijesz tej zupy? a moze nadzieja to halsik?

nadzieja to nadzieja,rozumiem ze zabawne jest wczuwanie jej sie w ten topik,aż do takiego stopnia ,by ją z topu wyper...;)?

nadzieja to nadzieja,rozumiem ze zabawne jest wczuwanie jej sie w ten topik,aż do takiego stopnia ,by ją z topu wyper.. guzik rozumiesz, ale to nie jest dla mnie zaskoczeniem :-)

Samico i teraz przez Ciebie szukanie wyzwie zs na pojedynek :O

duzo zabawniejsze jest wpieprzanie sie kadarki i rzucanie wyswiechtanych pomaranczowych tekstow na nute - facet vs babksie forum :-)

ale rzeczywiście zs tą naszą kadarkę nawołuje jak może:)

no oczywiście że nie rozumiem co Ci przeszkadzają linki na topie i rozmowy? Wszystkie kobiety ,które mają problemy(sentero)i wrażliwce(nadzieja)są Twoim wirtualnym bębenkiem ,w który walisz ,tylko po to by poczuć sie mENski?

Gość Psedłonim_
Uprasza się grzecznie o powrót do tematu głównego. Utarczki między sobą możecie odbywać gdzie indziej.

no oczywiście że nie rozumiem co Ci przeszkadzają linki na topie i rozmowy? no i wlasnie dowiodlas, ze kompletnie nie rozumiesz, przeczytaj calosc i zaczaisz :-)

Psełdo a jak Ty zasypywałes Kuchnie 5 stronami postów o kaczce i świeczkach to dobrze było???

Gość Psedłonim_
A gdzie jest lepsze miejsce do mówienia o kaczce, jak nie kuchnia, Iftar? Poza tym zwróć łaskawie uwagę, że co innego mówić o kaczce, a co innego drzeć z kimś koty.

zs nie bede rozumieć tak jak Ty chcesz do jakiej naleze gupy?jestem 100%kobietą,a wiec bywam taka jak sentero,nadzieja i z jajami jak ike. a Ty ciągle taki sam--dyktator z poczuciem jakiejś( misji) walki z kobietami,takimi które nie lubią walki:)prosto i przyjemnie

Drogi Psełdo...w TEJ Kuchni tematem przewodnim była kasza :P

Gość Psedłonim_
Osobiście wolę interpretacje Ojstrachów, Osram. :)

Gość Psedłonim_
Znając poziom Twojej wiedzy kulinarnej, Iftar, o czymś takim, jak kaczka faszerowana kaszą to pewnie jeszcze nie słyszałaś...

i z jajami jak ike. sami.............................dzięki za wątpliwy komplement:)

zs nie bede rozumieć tak jak Ty chcesz nie sami, chodzi o ROZUMIENIE a nie rozumienie, mozliwe, ze nie dostrzegasz roznicy ;-) do jakiej naleze gupy?jestem 100%kobietą,a wiec bywam taka jak sentero,nadzieja i z jajami jak ike. tak, naturalnie, dokladnie tak wlasnie jest :-) a Ty ciągle taki sam--dyktator z poczuciem jakiejś( misji) walki z kobietami,takimi które nie lubią walki prosto i przyjemnie samico, naprawde rozsadniej bedzie jak zamiast wkraczac na sciezke wojenna ze mna, po co to nam? to bedziesz kontynuowac misje nawracania prawikow, wszyscy beda szczesliwi

Za to słyszałam o niejakim psełdonimie, który jedna kaczka chciał obskoczyc pół kafeterii :D

Gość Psedłonim_
Ike z jajami? Cóś mi się chiba przywidziało.