Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Powiada się, że Luśka spodziewa się trojaczków.

Polecane posty

Ike jak chcesz to broń swojego bejbe sami ale ja właśnie w tej chwili z moim bejbe walczę o uczucie MSa i właśni brak jaj był moim głównym atutem teraz pozostanie mi życzyć im szczęścia.............

Gość Psedłonim_
Źle słyszałaś, Iftar. Albo raczej może dobrze, tylko znowu złośliwie przekręcasz przebieg zdarzeń. Nie na jedną kaczkę chciałem zanęcić pół kafaterii, ale na większą liczbę pieczonego ptactwa. Jedyne, co prawda to fakt, iż niemal mi się udało zorganizować kaczkę dla pewnej liczby kafeteriuszek jednocześnie, co uważam za spore osiągnięcie.

Gość Psedłonim_
(Towarzystwo jest ślepe i głuche. Za nic ma moje apele. Oni tutaj sobie czas pędzą na wzajemnym docinaniu sobie i naduszaniu na odciski.)

zs no nawet fajne porównanie podoba mi się chcesz sie wyżyć ---mozesz na mnie

chcesz sie wyżyć ---mozesz na mnie nie chce samico, to kolejna z twoich projekcji, ktore naturalnie nie sa czyms odosobnionym w swiecie kobiet

Gość Psedłonim_
A i owszem, Iftar. Uświadomiwszy się w przeświadczeniu, że staje się to całkiem realne, straciłem dla przedsięwzięcia zainteresowanie. Mi wystarcza sama świadomość tego, że coś jest w zasięgu mojej ręki. :)

No tak zs,teraz zapodasz historyjkę,ze Ty dobry facet jesteś, to tylko ja mam zwidy:)

No tak zs,teraz zapodasz historyjkę,ze Ty dobry facet jesteś, to tylko ja mam zwidy samico, nie staraj sie przewidziec co zrobie ile razy mam ci powtarzac, ze doskonale sie bawie? :-)

psełdo jak wynika z wypowiedzi kafeteriuszek to NIGDY nie było w zasięgu Twojej ręki. Pozostało Ci teraz wylewanie krokodylich łez po Lusce :P

Jak słusznie zauwazyła Kadarka, zs tak się świetnie bawi na kafe, że siedzi na niej od rana do wieczora :D

Nie musisz mi powtarzać tego,zabawa czyimś kosztem to dalej jest zabawa:) Lubisz tak,hmmm każdy ma jakiś sposób na zaistnienie na kafe:)

Ikuś, jak mogłaś! szybko skarbie szybko i dobrze:P tak mogłam:)

Gość Psedłonim_
Pozwolisz, o Iftar, że pozostawię ocenę tego wydarzenia mojemu własnemu poczuciu rzeczywistości. Było. I żadna siła nie zmieni tego faktu!

Twoje Poczucie Rzeczywistosci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Jasne psełdo...jasne...

Ikuś, jak dodasz, że mocno i młodo wezmę to do siebie to?? to znaczy co?? i na jak długo??:P i kiedy oddasz?

Gość Psedłonim_
Jasne!

Zazdrosny jesteś? jak chcesz dam Ci nr gg,za 2 msc bedziesz biegać za mną jak Alter:)

aha a myślałam , że proponujesz mi seks.. sami-zamierz ode mnie te jaja!! zobacz co narobiłaś