Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskie tsh

czy faktycznie w biodrówki sprzed ciązy nie wchodzi sie już?

Polecane posty

Gość niskie tsh

czy to jest reguła ze w spodnie sprzed ciązy juz nigdy sie nie wchodzi?

Gość niskie tsh
biodra się przeciez rozchodzą.

Gość nie rozchodzą
a kto ci powiedział, ze biodra się rozchodzą ????????????? rozchodzą to się mięśnie brzucha, ale nie u każdej kobiety biodra się nie rozchodzą ! co najwyżej tłuszcz przyrasta :) ja jestem w końcówce ciąży i jakbym chciała to się mieszczę w biodrówki sprzed ciąży, bez problemu zapinam pod brzuchem, ale w nich nie chodzę, bo niewygodnie żadnej kobiecie, którą znam, biodra " się nie rozeszły " po porodzie, a nawet kilku :)

Gość jedyne co się rozchodzi
to kości miednicy podczas akcji porodowej. Biodra jako takie to tkanka tłuszczowa. Jak utyjesz to są większe. Ja po ciąży tak schudłam, że noszę spodnie o dwa numery mniejsze niż przed ciążą

Gość jedyne co się rozchodzi
aha i żeby nie było - w ciąży przytyłam aż... 20 kg

Gość la.
ja do końca ciąży chodziłam w zwykłych spodniach, zapinałam pod brzuchem. Po porodzie brzuch od razu zniknął, więc tym bardziej nie było problemu.

Gość a ja przytylam ponad
20 kg w ciązy i w stare spodnie wchodzilam uz po 3 miesiącach. tez myslałąm ze sie kosci rozeda, ale nie. tłuszcz spadł i jest jak dawniej

A ja niestety nie mieszczę się w swoje stare spodnie, właśnie w biodrach. Po porodzie szybciutko schudłam (na plusie miałam tylko 13kg), zero tłuszczu, żadnych boczków, ale spodnie za cholere nie chciały wejść.

Gość mama malego Danielka
Ja jestem 4 tygodnie po porodzie i niestety, ale w w zadne spodnie sprzed ciazy sie nie mieszcze. :(

mama malego Danielka --> 4 tygodnie, to jeszcze bardzo krótki okres czasu, więc się nie martw na zapas :)

Gość sdsfgsfd
Jestem w ósmym miesiącu i wchodzę nadal w swoje biodrówki (jeśli na serio chcę je założyć, to wraż z takim specjalnym tunelem, dobranym do reszty stroju). Uważam więc że jeśli wszystko ze zdrowiem w porządku i żywimy się prawidłowo, to po ciązy nie powinno być problemu z ubraniami.

Gość dufy
w dżinsy sprzed ciazy wchodzilam juz 2 mies. po ciazy, teraz jestem 2 lata po i nosze o rozmiar mniejsze:D

Gość oczywiscie ze sie wchodzi
ale to ze bebech sie wylewa to juz inna sprawa :o

ja urodziłam dwoje dzieci i mieszczę się w spodnie z liceum :) A liceum skończyłam 15 lat temu. Spokojnie wrócisz do poprzednich rozmiarów.

No ja nie mam "bebecha" jak pisze poprzedniczka. Jestem płaska i kto nie wie to by nie przypuszczał że urodziłam dwójkę . Nawet rozstępów nie mam.

To jest tak: biodra po ciąży faktycznie MOGĄ nie wrócić do poprzedniego stanu. Co nie znaczy, że muszą. To rzadkość raczej niż reguła.W ciąży luzują się więzadła (wszystkie)!) stąd u ciężarnych poszerzenie bioder. U mnie poluzowały się w stawach ogólnie, miałam silne bóle stawów, w tym głównie biodrowych i w nadgarstkach. Stopę mam od ciąży o nr większą (do tej pory 38, teraz 39). Niestety musiałam wszystkie buty zmieniać.W spodnie sprzed ciąży mieszczę się tylko dlatego, że ważę teraz kilka kilo mniej, niż przed ciążą. W biodrach za to teraz jak ulał (gdybym ważyła te 3-4 kilo więcej, jak przed ciązą, to spodnie miałabym za ciasne w biodrach).

ja faktycznie w biodrach się nie mieszcze w niektórych spodniach. a mięsnie na brzuchy się rozeszły

Gość TiJey
biodra się rozchodza, hahaha to nie regula, bez przesady.