Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusiq

MIAŁAM TAKĄ KOLEŻANKE-

Polecane posty

Gość Lusiq

aktualnie jestem po maturze. w liceum przez 3 lata zaprzyjazniłam sie z pewną dziewczyną. na początku wydawała mi sie fajna i sympatyczna. jako ze nikogo tam nie znałam i ona tez, zaczełysmy sie kumplowac, siedziałysmy razem w ławce, po szkole chodziłysmy razem po miescie (jestesmy z innych miejscowosci i musialyscy dojezdzac do szkoły).wszystko było fajnie dopoki jeszcze ne byłysmy tak zzyte, kiedy nabrała do mnie zaufania zaczeła pokazywac prawdziwa twarz. np ciągle miała fochy ze wzgledu na wczesniej szy autobus ja w szkole byłąm wczesniej i tylko czekałam w jakim bedzie humorze, czy w dobrym i mozna bedzie razem na luzie pogadac i sie posmiac, czy w złym i mams ie nie odzywac. kiedys przyszła złą, ja cos do niej zagadałąm a on wydarła sie na mnie na cały korytarz. kurcze sama nie wiem czemu sie z nią kolegowałam ale chyba dlatego ze byłam w tej szkole sama i z nikogo nie znałąm wczesniej.teraz juz skonczyłysmy szkole i nie mamy kontaktu i wiecie co wam powiem odpoczywam od niej, to była jakas toksyczna znajomosc. niby przyjaciólki a tak naprawde ona miał mnie w dupie. przykre troche ale cóz, dobrze ze juz nie musze sie z nią widywac. czy ktos z was tez miał takie znajomosci, piszcie

Gość Lusiq
było tez tak ze ja np lepsza byłam z przedmiotów humanistycznych, ona z jezyków. kiedy przychodziła zeby cos dac jej spisac jakies zadanie było ok nie miałam nic przeciwko. kiedy ja prosiłam ją zeby mi dałą swoje potrafiła jasno pokazac ze nie ma ochoty mi dawac i mam sobie sama zrobic, a ja musiałam sie wstydzic bo robiła t o w ten sposób ze kazdy widział. kurcze jak sobie teraz analizuje to wszystko to dziwie sie ze tak pozwalałam wobec seibie sie zachowywac