Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frajeeer

problemy z seksem

Polecane posty

Gość frajeeer

witam jestesmy z dziewczyna dwa lata, ona mieszka u rodziców, ja pracuje w duzym miesicie i wynajmuję pokoj. spotykamy się raz w tygodniu, zazwyczaj u niej, zawsze są rodzice, nie ma gdzie teg robic.... u mnie tez odpada, bo mieszkam z 4 kumplami i chata zawsze pełna. Co byście radzili w takich przypadkach, gdzie sie kochac?? mam duze potrzeby :(

W takim razie może sobie pokój jakiś wynajmujcie... na weekend - mało to romantyczne ale przynajmniej stwarza pozory intymności

Gość moze sie wstrzymajcie
? a Ty reka se ulzyj

W lesie, w samochodzie, w toalecie, w hotelu.. wybieraj

Gość frajeeer
w lesie, samochodzie, toalecie - ona się wstydzi i brzydzi :(

no to musisz poczekac az bedziesz mial własne mieszkanie :) czyli za kilka lat w koncu bedziecie mogli coś porobic :) ale jak to jej rodzice 365 dni w roku siedza w domu? Twoi kumple nigdzie nie wychodza? moze czas poszukac mieszkania np w 2 osoby? nie koniecznie z nią, moze jakis kumpel bedzie chetny? w koncu 2 osoby w mieszkaniu to nie 4. Moze akurat on pojdzie na impreze i bedziecie mieli wolna chate? kombinuj bo inaczej bedziesz sie meczył... a skoro ona nie chce nigdzie indziej... to tym bardziej :)

Gość pomoc zdrogi
po prostu wyjeżdżajcie gdzieś na weekendy i coś wynajmujcie. Pamiętaj - dziewczyna ma się czuć dobrze - nie jak obiekt tylko do seksu, więc ważne była cała romantyczna otoczka:)

Wynajmij pokój. Wyjedźcie sobie gdzieś na weekend. A, i powiedz jej, że takie "dziwne miejsca" to fajne są ;) Obrzydzenia (?) do samochodu to kompletnie nie czaję. Może to i mało romantyczne, ale jakie podniecające :D

Gość frajeeer
ona jest jeszcze dziewicą, a ma już 27 lat :(

Gość She83
no ale chyba jej rodzice nie siedza z wami w jednym pokoju?? Moi tez sa zawsze w domu (tzn w mieszkaniu bo mieszkam w bloku), czasami moja siostra z chlopakiem i ja tutaj nie widze zadnych przeszkod ;)