Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveman

głową w mur

Polecane posty

Gość loveman

Witam. Pierwszy raz zabieram głos. Otóż mam problem. Jestem z dziewczyna dwa i pół roku. Jakiś czas jej nie było ponieważ była za granicą. W ten czas czekałem, tęskniłem i troche cierpiałem. Przez ten okres utwierdziłem się w przekonaniu, że to jest To, że to jest TA. Niestety ona nie podziela mojego zdecydowania. Tłumaczy mi, że nie wie co to będzie itp. Szanuję choć nie potrafię zrozumieć. Jeżeli się kogoś kocha i chce się z kimś być to chęć wspólnego życia to jest marzenie i cel. Tym czasem u mnie jest to tylko z mojej strony. Przez to spada mi poczucie własnej wartości. Wydaje mi się, że nie jestem jej wart, że chciałaby spróbować czegoś innego. Być z kimś innym. Nie daje sobie z tym rady.

jak się jej przypomni o Tobie za kilka lat , to powiesz że nie podzielasz jej zdania i że jest za późno :)

Nie ma nic gorszego, niż brak zdecydowania :-O Autorze chyba jeszcze trochę będziesz musiał poczekać, aż partnerka dojrzeje i zdecyduje co dalej.

Gość loveman
ostatio rozmawiamy bardzo dużo. Wyżalam się mówie jej dobre słowa. Przy okazji też jestem dobry. Nikogo nie znalazła (raczej nie). Po za tym ja nie chcę się żenić od razu planować życie. Chcę bardzo z nią być. Ona mówi że mnie kocha. Mówi, że żałuje tego, że nie jest pewna i zdrości mi tego że ja jestem zdecydowany. Natomiast mówi, że każdy dzień jest inny i nie wiadomo co przyniesie. I dodaje że jak sie o cośbardzo walczy to łatwo to można stracić.

Gość loveman
wydaje mi się, że jestem za bardzo zakochany.