Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shake your baby

Czy to normalne?!

Polecane posty

Gość shake your baby

Czy to normalne aby facet dobijający się do 24 lat swego życia nosił ciuchy w stylu na hip-hopowca bo ta muzyka to Jego pasja? Zbierał kasę na buty, spodnie, koszulki i bluzy z kapturami oraz czapki z daszkiem? Zbierał na sprzęt do komputera by robić bity czy coś innego lub coś do uprawiania sportu? A przy tym kończył studia, mając duże perspektywy na przyszłość i wiedzę?

Gość shake your baby
Ale przecież są też stereotypy, że tacy ludzie jarają, chleją... chociaż On jest ułożonym chłopakiem

Gość shake your baby
Chociaż w normalnych ciuchach trochę dziwnie wygląda, bardziej mu właśnie te pasują mimo niskiego wzrostu jak na chłopaka. To jest pasjonata

Masz dobrego chłopaka, który wie czego chce od życia, jest ambitny i ma swoje pasje. Pytasz się na forum czy jest normalny? Nie wiem jak mam to rozumieć :/

Gość shake your baby
Ja wiem, że facet w garniaku może chlać i jarać. Czy to nie w dzisiejszych czasach szata zdobi człowieka?

Gość Starszy słuchacz Hip-Hopu
Ależ PUA (czyli uwodziciele) powiedzą Ci, że "elo ziomki" nie mają racji bytu bo trzeba się ubierać jak należy czyli jak wystlzowany "pedałek". Oczywiście to ironizuje :]

Przecież się śmieje ;) Tu wiele osób się tak tym zachwyca, a ja się z tego śmieje. Bo już parę razy był podobny temat i jakiś guru uwodzenia krytykował takie ciuchy :]

Ja włąśnie mam 24 lata i tak się ubieram, nie słucham opinii innych ludzi na temat jak się ubieram. To moja z wielu pasji obok informatyki oraz sztuk walki. Hip-Hop to muzyka z duszą, gdzie liczy się przesłanie. Nie w stylu "HWDP" ale teksty o życiu, przemyslenia jak np. Eldo czy Tetris :)

Prawda jest taka, że te metody uwodzenia działają tylko na niepewne siebie kobiety i desperatki. Wielcy znawcy kobiet...myślą, że jak zaszpanują autem i brylantyną na włosach to każda będzie ich.

Dokładnie niech sobie nosi ile chce :) ważne jest wnętrze i co robi. Ano Eldoka mistrz :) Ale też polecam Wam nową płytę Tetrisa http://www.youtube.com/watch?v=KUr04ZoQAKo to jeden z kawałków z nowej płyty, która dziś wyszła :)