Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeterminownaaaaaaa

Jak wywolac porod???

Polecane posty

Czekam na meza tylko wlasnie mi sie przypomnialo ze albo pojdzie zjesc na miescie z kolega, albo przyprowadzi kolege na obiad do nas wiec bede musiala sie wstrzymac, cholerka...

Gość gość mama 2x
Ja sobie wywolalam przypadkowo. Byłam na ktg i kazano mi poskakac po schodach bo mały spał. Wtedy byłam niekumata 1 ciąża 38tydz i skakałam mocno i długo. W nocy wody odeszły i o 9 urodziłam

Gość gość
Ja tez probowalam wszystkiego na wywolanie porodu kiedy bylam po terminie Sex chodzenie po schodach draznienie brodawek mycie okien dlugie spacery i nic W szpitalu probowali mi wywolac masazem szyjki (odeszly mi po tym wody) i podali oksytocyne (az 3 kroplowki) i jedyne co to dostalam skurczy co 3 min niestety zero rozwarcia a zapis ktg dziecka sie pogorszyl wiec po calej nocy skurczow zdecydowano sie na cc Ale mala zdrowa 10/10

Gość gość
Przed chwilą czytałam na innym topiku ze aby wywołać poród należy uwaga! Jeść ananasa :D

Gość gość
Mi poród naturalnie wywołało chilli, serio. Mąż zrobił spagetthi z pomidorami z chilli, ostre jak nie wiem. I poród się zaczął. Żeby było śmiesznie to nie było zamierzone, później lekarz nam powiedział że chilli przyśpiesza :D