Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysiadam

mam obsesje!!

Polecane posty

Gość wysiadam

mam obsesje na punkcie byłej dziewczyny mojego chłopaka. Jestem z nim od roku, mieszkamy razem. Najdziwniejsze jest to, ze moj chlopak nie utrzymuje z nia zadnego kontaktu. Częsciej ja o niej wspominam niz on. On był w niej bardzo zakochany. Nadal trzyma jej zdjęcia i maile. Byli ze sobą ponad rok, w tym ze on był "tym drugim" w jej życiu, bo ona przez cały czas miała faceta na stałe. Pomóżcie mi się z tego wyleczyc!!

Gość minhfuehwn
tez tak mam...ale moj fotek nie ma nawet kartki potargał od niej przy mnie.....chore to...same sie nakrecamy ale co zrobic;]..ja tez przy kazdej chaji wywlekam brudy ehh...

Gość rudka90
Hej! Miałam identyczny problem. Mój facet był z dziewczyną kilka lat, później okazało się, że zdradza go na prawo i lewo... Teraz jesteśmy razem już od 3 lat. Z byłą nie ma kontaktu, nie spotykają się, nic. Dodam, że zaczęliśmy się spotykać, jak już mieli poważny kryzys i rozstanie było nieuniknione. Porównywałam ją ze sobą, że jak on mógł z nią zerwać, skoro było im dobrze do czasu aż ona zaczęła go zdradzać. Naprawdę miałam obsesję i nieraz płakałam przez to. Na szczęście przeszło mi, bo skoro on spotyka się ze mną, to jednak mnie kocha i chce być ze mną.

Gość wysiadam
zdjęcia trzyma bo jest fotografem, więc to zapewne o niczym nie świadczy. Najgorsze jest to, że ja się cały czas do niej porównuję. Jestem nawet do niej podobna (jeśli chodzi o urodę). Obie jesteśmy z tego samego miasta (przypadek). To mnie czasem przeraza, bo ja cały czas o niej myślę. Zwariuję jak nic..

Gość ile macie lat
???

Gość chodzezglowaponad
albo zmien faceta albo faktycznie karz mu usunac wszystko co jest z nia zwiazane!

Gość wychodze
Jakie znaczenie ma to ile mamy lat? Oboje jesteśmy dorośli. Z rady: ZMIEŃ FACETA raczej ciężko jest skorzystać, ponieważ go kocham. Mam świadomość tego, że jestem trochę nienormalna jeśli o to chodzi.

Gość rudka90
To powiem inaczej: jak myślisz, dlaczego Twój facet jest z Tobą?