Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corn

Dlaczego to zrobiłem...

Polecane posty

Gość yeyeeta
i nie przejmuj sie gadkami, ze jestes za dobry dla kobiet, to cie tak potraktowala... ktos kiedys doceni zaangazowanie i zaufanie... ale sam tez uwazaj jak postepujesz.

Gość Corn
Musze się jakoś pozbierać - nie wiem czy dobrze robie... Na jutro umówiłem się z pewną dziewczyną... Chce jak najszybciej zapomnieć

Gość mytresa
z czasem sie okaze...

Gość zataczamasie
i to jest wlasnie dziwne u dzisiejszych dziewczyenk... intrygi, jakies sceny... nawet w serialac wszystko wylazi, a co dopiero w zyciu... dobrze ktos powiedzial - przedzej czy pozniej wpadnie ze swoimi klamstwami i zagrywkami albo sie zapomni w ktoryms momenci i sie sama zdemaskuje... a klamstwo trzeba pilnowac, jak sie coraz wiecej rzeczy dodaje, bo potem jest tego zaduzo i w koncu sie cos zaczuna nie zgadzac... nic nowgo...

Gość 777oolaa
a same wielkie slowa o milosci i zaufaniu spiewaja:D a potrafia takie byc?

Gość Corn
Wiem że jak byłem w liceum to powiedzmy że z jednej strony byłem uczciwy:D Niegy niczego dziewczynom nie obiecywałem, nie mydliłem oczu:p I przez to niektóre stały się moimi przyjaciółkami;)

Gość kazdy jest taki jaki chce
ano widzisz, tak sie nauczyles i teraz ciezko sie przestawic... a jak widzisz, powrotu nie masz... pozrywales tamte kontakty i co dalej? nic o tym jakos nie mowisz... nastepnym razem jak zalozysz jakis temat, to od samego pozatku trzeba sie przyznac do wszystkiego, bo na forum latwo jest czegos o sobie nie powiedziec, ale rady to kazdy chce, zeby tylko sie przekonac, ze postepuje zawsze idealnie:D teraz masz, sam sie przyznales, na sam koniec dopiero...

Gość tapeciarablond
w liceum byles uczciwy i sie bawiles z wieloma... i teraz widac, co z ciebie za jeden. a teraz probuj zyc inaczej.

Gość jsjsnzja
umawianie sie z kolejnymi osobami nie jest metoda, ale probuj, moze zalepisz na chwile zal... moze ci sie uda:)

Gość henbaza
a zalezy tez w jakim otoczeniu ona sie obracala i z jakiego wyszla... bo jak wsrod zdrad, klamstw i innych uintryg, to sama taka sie stala... i nawet pewnie o tym nie wie, ze robi komus krzywde takim "zwyczajnym" zachowaniem. i nie widzi w tym nic zlego. nie ma zadnych zasad.

Gość Corn
Hmm... Może jest jeszcze coś, jak właśnie ją poznałem to spotykałem się przez pewien okres z inną dziewczyną... Na początku na obu mi nie zależało. Gdy nagle poczułem coś do mojej byłej dziewczyny nie wiedziałem co się ze mna dzieje. Początkowo nie zrywałem kontaktu z tamtą. One o sobie się dowiedziały... Ale nadal się ze mną umawiały. Gdy już wiedziałem że chce być z tą jedyną to z drugą zakonczyłem znajomość. Przestałem się spotykać. I poświeciłem uwagę tej jednej... Być może to był błąd:/

Gość ojojojojoj
teraz dopiero powiedziales prawde... poczekaj, az Cie inni teraz zjada jeszcze...:) no to namieszales jak widac, sam jestes temu winny, a myslisz, ze jak cos ukryjesz na forum, to wszyscy zaraz uwierza...

Gość no to super
a moze jest JESZCZE COS, co? ;)

Gość jakie to typowezzz
taaaaaaa.... a ciekawe, kto by na kafeterii opisal swoja historie zgodnie z prawda, zeby nie klamac i zmyslac albo koloryzowac... zawsze cos trzeba ukryc

Gość Corn
Ale właśnie dla niej się zmieniłem, dla nikogo innego... Gdy już jej nie ma to po co ta zmiana...

Gość no nie moge hahahahaha
wszyscy gadali, ze to ona sobie pogrywala z toba, a teraz wyszlo, ze to ty jednak z dwiema naraz kreciles i sie o sobie dowiedzialy... a co z tamtymi przyjaciolkami z przeszlosci????

Gość niewazne to juz____
ale chodzi o to, jak sie tutaj pokazales na forum...

Gość Corn
W drodze wyjaśnienia, jak poznałem moją ex, to jeszcze nadal były dziewczyny z przeszłości... I nie da się tego tak w jeden dzień zakonczyć. Myślałem że ona poprostu będzie tą kolejną!!! ALe się grubo myliłem... Gdy się w niej zakochałem - skończyłem znajomości z innymi. Przecież tak pisałem wcześniej!!! ZROZUMCIE MNIE. z góry mnie już przekreśliliście

Gość A ja mowie takie cos
nitk cie nie skreslil, tylko ty klamales od poczatku. poza tym to nic dziwnego, ze szukasz dziewczyny, ale rob to tak, zeby sie nic nie popsulo... mozna.

Gość ola_27_
myslales ze bedzie kolejna... no wlasnie, a wkradly sie uczucia... i tu nie ma miejsca na zabawe juz.

Gość Corn
Nic nie skłamałem...

Gość masakra jakas
kolejna?? to ile Ty tych przyjaciolek do zabawy bys chcial?

Gość Corn
Chyba można powiedzieć, że to ona się ze mną zabawiła:D

Gość unaszewa
oboje sie popisaliscie. zle wybrales, ona tez nie za madrze sie zachowala...

Gość Corn
Miłość nie wybiera, ... CO jest lepsze uczucia, czy zabawa??

Gość jacieciceie
nie odpowiadasz na pytania, tylko zwalasz na nia... a moze i nie sklamales, ale nie byles szczery... czyli malo wiarygdny.....

Gość mariannakka
niedojrzale to wszystko jak dla mnie i juz. co tu duzo gadac.

Gość Corn
Co Twoim zdaniem oznacza dojrzałość??

Gość a ty nie wiesz sam
dojrzale podejsc do uczuc i do ludzi... a tutaj chyba nie bylo tego... z jeje strony, ale ty niestety nie trafiles.

Gość pomieszane strasznie
ale namieszane w tym temacie.:///