Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika262626

Czym zwalczyłyście błyszczenie się twarzy?

Polecane posty

Gość Monika262626

Hej! Moim odwiecznym problemem jest wciąż przetłuszczająca się cera? Czy mozecie napisać co Wam pomogło? Jestem rowniez otwarta na domowe sposoby, ale i rowniez leki, kremy, kosmetyki itd Nie dosc ze matowa skóra wyglada bardziej estetycznie to też mam wrazenie, ze gdy cera jest matowa to wszystkie blizny mniej rzucają się w oczy- bynajmniej u mnie...Czy Wy tez to zauwazyłyscie? pozdrawiam i dziękuję za każda odpowiedź

ja używam kremu z podkładem Bacteria killer Perfecty jest swietny, moze nie redukuje takk pryszczy, ale matuje na cały dzień i tuszuje drobne niedoskonałości:) polecam:))

Gość wczoraj pisalam o tym
mi pomoglo odstawienie kosmetykow i uzywanie mydla siarkowego, kremu bambino i parowka z rumianku

Gość drobnoziarnisty papier
ścierny jest nalepszy do matowienia powierzchni

Do mojej tłustej cery rewelacyjne są kosmetyki MayStar, ewidentnie widzę poprawę, już po tygodniu używania nie miałam tego paskudnego uczucia "spływania" makijażu z twarzy, ble... Oczywiście mówię o tych oryginalnych kosmetykach, a nie podróbach zatytułowanych "Clarena" :/ na activeshop.pl jest cała gama tychże specyfików. Moim zdaniem warto wydać te pare złotych na coś lepszego niż nivea...