Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Moje blizny są moją siłą!!!!!!!!!

Polecane posty

jak znasz jeszcze historię powstania każdej blizny, i możesz się pochwalić przed znajomymi, lub tą jedną wyjątkową osobę, a za jakiś czas dzieciom, wnukom ;)

leniwiec- wiedziałam, ze potrzebujesz mojej pomocy :classic_cool: Czułam to... Blizna z 1920 roku mnie szarpała to znak, ze Leniwiec jest w potrzebie :classic_cool:

cholerka...i z centozaurotopsem też :D :D :D Kabel....przecież napisałam że blizny a nie rany :D On był silniejszy robiąc rany...ale ja mam przewagę bo byłam w stanie doprowadzić do jej wyleczenia :D

Opuszczasz sie leniwiec, opuszczasz 😭 spij dobrze :P żeby mieć siłę na jutrzejsze spotkanie z bossem 😭 i... ze mna :classic_cool:

Wyobrazić... i obejść się smakiem ... :P Nie zrobie Ic tego. Póxniej z tego wszystkiego rzucisz sie an bossa i bedzie an mnie 😭

cholerka....to ma być romans zakończony chepiendem a nie horrorem, więc po co mi z \bossem wyskakujesz :O Lepiej już pójdę sapć 😭 Śpij dobrze cholero :P

lenwiec- to skocz do J :D Dobranoc leniwcu 🖐️ spij dobrze i grzecznie :D :O :P Nie odkopuj sie za bardzo w nocy, bo zmarzniesz 😭 Idę się ogrzać :P