Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyyyyna22

Czy On ma rację?

Polecane posty

Nurtuję mnie jedno pytanie a mianowicie... Mój facet mało do mnie dzwoni, ja znowu uważam, że to On powinien bardziej zabiegać o mnie i częściej dzwonić, ale tego nie robi :O Kiedy mu zwrócę uwagę, to mi odpowiada, że ja też mam telefon i mogę zadzwonić :( Ale mi się zawsze wydaję, że jak tak ja będe dzwonić to On zobaczy, że mi zależy i że się za nim sram... Co tu robić? Ostatnio mi powiedział, że jestem zbyt dumna żeby do niego częściej dzwonić... Zresztą On ma do mnie darmowe minuty a ja do niego nie. No w sumie płacę tylko 3gr za minutę, ale chodzi o sam fakt.

Gość Madax120
Facet chcę Cię mieć w garści - to proste :)

Gość Ewaldi
przy takim myśleniu i nastawieniu masz szansę fantastycznie się zestarzeć aż do emerytury i dopiero będąc na emeryturze sobie przemyślisz żałując , dlaczego ujęłaś się dumą i nie zadzwoniłaś do niego

Gość bialewytrawneeee
ile Wy macie lat?

Gość bialewytrawneee
i pytam o komentujących?

Wiem, że nie zawsze musi On dzwonić, ale to facet i On powinien się starać więcej niż ja o to mi chodzi. Ale nie! On mi będzie powtarzał, że ja też mam telefon i tak samo mogę zadzwonić :(

Gość Pan nikt.
Przeurocza Panno Martyno, czy uważasz że ględzienie przez telefon to dobre rozwiązanie, nie lepiej się spotkać i pogadać , a jak mawiali starożytni ciepliwość jest największą z cnót.

Gość jjaa
a Ty nie musisz sie starac? dlaczego faceci musza a kobiety nie??

Bo to facet ma zdobywać kobietę a nie odwrotnie :O Spotykamy się co dwa tygodnie bo mieszkamy w innych miejscowościach :)

Gość Pan nikt.
To przywilej płci , kobieta w białej wieży i książe który stara się o jej względy role są jasne , jest proszący i sluchająca :)

Gość jjaa
słuchaj jestem tez dziewczyna i to co piszesz przeraza mnie!! skoro zalezy mi na facecie to okazuje to!! i ja tez sie staram a nie tylko on!!!!! bez sensu!!

Gość bialewytrawneeeee
bo kiedy kobieta robi cos za mezczyzne.. to on nie czuje sie wystarczajaco meski wiec i tak zwiazek nie ma szans...

Bo z wielkich liter pisze się w listach, grzecznościowo, a o osobie nieobecnej z małej, np on. Skoro piszesz z dużej, jak np Bóg to chyba masz jakiś kompleks mniejszości, czy coś..

Bez sensu, nie zwracam na to uwagi, dla mnie to mało ważne akurat :) Chodzi mi o to, czy to dobrze, jeżeli ja się częściej odzywam niż on, widzę, że zdania są podzielone :O

Gość Pan nikt.
Oczywiście kobieta powinna okazywać uczucia ale facet powinien się bardziej wykazywać jako zdobywca , powinien próbować zaskoczyć wybrankę a ona powinna czuć się mile zaskoczona ;) np kwiatkiem bez okazji czy innymi drobiazgami.

Gość Pan nikt.
Ja bym nie dzwonił wcale , bo najbardziej ceni się to czego akurat nam brak , więc ma się więcej chęci i słów niż gdy się dzwoni codziennie no co za dużo to nie zdrowo.

Gość jjaa
skoro masz telefon to czemu sama nie mozesz zadzoniwc skoro masz ochote!!