ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 pije sobie cherbatke pale papieroska(pale a co jak bedzie mi sie chcialo to rzuce narazie mi sie nie chce)i mam wszystko w dupie.Usmiecham sie choc wcale do smiechu byc mi nie powinno.Ale mam juz w dupie co sie powinno,a czego sie nie powinno.Mam wyjebaaaaaneee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na ortografie widze ze tez Napisano Wrzesień 9, 2009 masz wyjebaneeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majsterek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Ciekawe podejscie do zycia, Fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 jesli ci nie jest do smiechu to posmiej sie przy tym ;) http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączek z toffi 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Na polskim chyba też miałaś wyj**aaaaaneee. Nic dobrego z tego nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 nie no mature z polskiego pisemna i ustna zdalam na 4.I tak mialam na mature wyjebane,bo myslalam,ze nie zdam.Owszem zdarza mi sie robic bledy ortograficzne jak kazdemu:D I tak mam wyeeebaaajeee na to czy tu napisze cherbata czy herbata:D Jak sie pisze cos naprawde waznego to sie bledy po napisaniu sprawdza:D Tu nie musze:D tym bardziej,ze w tej chwili na wszystko mam wjebane:DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 heh dobry ten link:DDDDDDD Odzwierciedla moje uczucia teraz:DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może morze Napisano Wrzesień 9, 2009 Musisz mieć mega wielką dupę skoro "wszystko" w niej masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączek z toffi 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Dobrze, że chociaż 'naprawdę' dobrze napisałaś, ale to na pewno przez przypadek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Black and gold >>> wiedzialem ze ci sie spodoba ;)....wyczulem to w pierwszym poscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 przez przypadek to Ty sie znalazlas w moim poscie:P :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 "Musisz mieć mega wielką d**ę skoro "wszystko" w niej masz. " Heeej polonistki heheh.Jakby slowo wszystko nie mialo cudzyslowia to wtedy mialabym ogromna dupe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 hahahha kabelek ta pszczola wymiataaaa dedykuje ja wszystkim tym co nie rozumieja,ze ortografie mam w dupie i tym co przeszkadza,ze mam dzis wszystko w dupie.:D Specjalnie dla waaaas hehehhe http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 odnosnie 'naprawdę'-spacja mi nie dziala czasem ale mam ja w dupie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Black and gold>>> i jak ubranie posolisz , i jak kts w windzie kaszle generalnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Zachwyciła mnie głębia Twoich wypowiedzi:o Uwielbiam wulgarne kobiety:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączek z toffi 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Kabel takie lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 nie przesadzajmy z ta wulgarnoscia .....o sraniu do ryja tez pisza kobiety ;)...niestety ale wtedy nikt nie reaguje :O dla kogos to tez moze byc wulgarne "Nieważne są nogi kobiety, lecz , które pomiędzy nimi bije" "Jeśli nie chcesz się ze mną pieprzyć, to co Cię obchodzi to jak wyglądam? dla mnie nie ....ale dla kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Kabel, ok, czasem każdemu się zdarza przeklinać. Ale żeby w każdym poście pisać, że ma się coś w doopie, albo że ma się wyje****. Żal:o A moja stopka ma być lekko wulgarna :P Aczkolwiek uważam, że mieści się w granicach normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 hailie>>> i ma taka byc ;).....dodaje smaczku :P a autorka ? moze ma zly dzien , pisala przeciez ze sie smieje a wcale jej nie jest do smiechu :)....moze ma PSM albo PMS ? cholera nie moge rozeznac sie w tych skrotach ;).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Któż to wie. Z kobietami różnie bywa :D Ale w przypadku postów o podobnej treści nie mogłam nie zareagować złośliwością :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 "W przypadku _kilku_ postów o podobnej treści..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość for cable Napisano Wrzesień 9, 2009 sorry za te glupoty pisane w zlym czasie PMS, co byloa nie jest nie pisze sie w rejestr, bez odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 widzialem znacznie gorsze...nawet w realu nie udaje mi sie czegos takiego podobnego uslyszec..tu tego pelno :O w necie jestesmy anonimowi i uwalniaja sie tu wszytkie te emocje ktorych wstydzilibysmy pokazac na ulicy, w domu, szkole,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 O tak. Szczególnie wśród pomarańczy to powszechne Często w ogóle nie warto reagować na tego typu 'kwiatki'. Tylko, że mimo wszystko po oczach razi:o Tak jak błędy ortograficzne spowodowane, rzecz jasna zbyt szybkim pisaniem na klawiaturze, hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 heheh wiedzialem ze cos na P... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 sa w zyciu takie momenty,ze masz ochote wywiesic na miescie ogromny bilbord z napisem "mam na wszystko wyjebaneeeeee".I w tym momencie jak ktos cos podobnego mowi i mowi to szczerze-ma w dupie co Ty sobie o nim pomyslisz,co Ty mu powiesz.Nie obchodzi go wtedy,ze ktos moze byc zniesmaczony.Tak wiec ide spac:D Jutro juz nie moge miec na wszystko wyjebane:) sa mamenty,ze mam ochote wykrzyknac,ze mam wszystkich i wszystko w dupie.Paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 no na pomaranczowo to juz jest sie super anonimowym... na poczatku mnie razilo ale jakos przyzwyczailem sie ...niczego przeciez nie zmienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 for cable>>>> wyczycilem bledne wpisy w rejestrze :)... nic sie nie stalo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 for cable>>>mialem uwolnic emocje ,uzewnetrznic uczucia ...hmm robie to codziennie ale nie ma w nich miejsca na agresje milych snow wszystkim zycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach